Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik velem? Meggondolta...

Mi történik velem? Meggondoltam magam? Más is érzett már így?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, sokáig nem szerettem volna gyereket. Aztán változott a véleményem, vágytam egy babára. Most várandós vagyok, és kétségbeestem. Félek, hogy megváltozik az életem, hogy ki sem látszom majd a pelusokból és bébikajákból, büfiztetésből, hogy nem én leszek már fontos a szeretteimnek, hogy sosem leszek egyedül, nem csinálhatom azt, amihez kedvem van, nem aludhatok sokáig, nem foglalkozhatok úgy az állataimmal, hogy unalmas háziasszony leszek, nem nő, "csak" anyuka, félek, hogy az új feladataim nem elégítenek majd ki, stb. Tudtok valami vigasztalót mondani?
2014. ápr. 3. 21:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem mész bele egy mártíranya szerepbe ( gondolom nem is szeretnél) akkor tulajdonképp mindent meg fogsz tudni adni önmagadnak amire igényed van. A legszebb időszak most kezdődik az életedben. Szuper nyarad lesz. Amikor már nagyobb pocid lesz az idő neked fog kedvezni hogy lenge csini kismama ruhákban és papucsban közlekedhess. Sokkal jobb lesz mint zoknival és cipőhúzással szenvedni nagy hassal. Nyáron a strandon, nem kell behúzni a hasad, hanem büszkén mutogathatod ( ez is egy különleges része a nő életének) Sőt! óriáspocival csináltathatsz olyan meseszép erotikus kismama fotókat mint amiket a neten is látni... Előre pedig nem kell gondolkoznod, mert amikor a kezedben lesz a pocaklakód minden az aktuális igényei szerint fog alakulni. Ő pedig idővel a te ritmusodhoz fog alakulni. MInden nagyon jóó lesz!
2014. ápr. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!