Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevállalnád a második szülést...

Bevállalnád a második szülést gátvédelemmel? Ill. szült-e így valaki? Lett-e repedése?

Figyelt kérdés

37.hetes vagyok,azon gondolkodtam egész terhesség alatt, hogy megkérjem-e majd az orvost, hogy a gátmetszést mellőzze, ahogy csak lehetséges.

Első babám után több hétig fájt a sebem.

2014. ápr. 3. 13:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Olvasok itt is mindent :) Fogadott dokim nincs.

Sok helyen olvastam miért kockázatos és miért előnyös gátmetszés nélkül. Varrásnál kaptam érzéstelenítőt, de marhára fájt, mikor szurkálták a tűt...:/ nagyon szeretném védelemmel megszülni a picit, volt egy szobatársam, olyan irigy voltam rá, hogy úgy rohangált mintha mi sem történt volna :) igaz neki az 5.-dik gyerekkel már nem vágtak...

2014. ápr. 4. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Második ( és többedik) babánál elég gyakori, h nincs gátmetszés.

Majd mondd a szülésznőnek, h nem akarsz.

2014. ápr. 4. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Angliában élünk. (9-es kérdezte)
2014. ápr. 4. 18:16
 14/16 A kérdező kommentje:

Jelen :) hétfőn este meglett a lányom 3700gr 51cm.

nem volt kérdés a gátmetzés ugyanis villámbaba itthon született meg, 3 mentős volt jelen akik szó szerint csak áálltak az ágyunk szélén és váárták a picit. 2 fájással meglett...és a poén: alig repedtem meg. olyan kicsi hogy már másnap törökülésben ültem.semmit nem érzek ott lenn pedig középen van a seb.

2014. ápr. 26. 01:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picihez! Ügyes vagy nagyon!!! Örülök hogy jó szülésélményed volt. :D Sok-sok boldogságot az egész családnak!
2014. ápr. 26. 20:40
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,aranyos vagy :)
2014. ápr. 27. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!