Későn beforduló magzat? Volt, akinek relatív későn fordult be?
34. hétnél járok, hol fejjel felfelé, hogy harántfekvésben van, fejjel lefelé fordulni vagy nem tud, vagy nem akar.
A hasam keskeny, előrefelé csúcsosodó, így oldalirányban nem tudom, hogy mennyire van helye.
Befordulhat még, vagy már nem valószínű?
Simán befordulhat, az én fiam a 38. hétre fordult be :)
Ereszkedj négykézlábra és hintáztasd a pocódat előre hátra, nekem ezt ajánlotta a doki és bevált.
Meg persze beszéld meg a babáddal, hogy most már ideje lesz befordulni :)
Gondolom ultrahangon nem mondták, hogy rövidebb lenne a köldökzsinór, vagy hasonló?
Totál ez a helyzet nálam is. 33.héten járok. És kő kemény, feszes, csúcsos pocim van, keskeny nagyon keresztben, ezért az UH-os szerint nem sok esélye van megfordulni egy felet.
Állandóan csücsül és a két tappancsa a nyakában van :(
Én már 1 hete négykézlábazok, de még véletlenül sem fordul még keresztbe sem :(
Amit ő ajánlott (megbeszélés, homeopátia), az a placebo hatás, önmagában működőképes lehet. De más a világnézetem, a fentiekben én nem hiszek, ezért maga a hatás sem működik.
Az esetleges személyes tapasztalatokra, anatómiai lehetőségekre kérdeztem rá, megköszönöm, ha ilyen szempontból tud válaszolni valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!