Törvényszerű, hogy a magzat megijedjen a külső, éles hangoktól?
Terhes ismerőseimnél a vége felé már vigyázni kellett, hogy hirtelen erős zajt ne csapjon az ember, mert állítólag a magzat ijedtében összerándul.
Most terhes vagyok, 33. hét és még olyan hanghatásra se rándul össze, amitől én esetleg megijedek (pl a hátam mögött hirtelen összeroppantanak pillepalackot, amire nem számítottam).
Az én kislányom anno a forma 1 magyar nagydíjon volt, a 30. terhességi héten. :) A rajtrács melletti lelátónál ültünk, pár méterre a pályától.
Először én is aggódva indultam útnak, hogy mi lesz, ha megijed, de úgy voltunk vele, hogy ha nagyon mocorog, akkor eljövünk. Meg se mozdult,végig bírta a 3 napot. Akkor bizony elgondolkodtam rajta, hogy nem süket-e a gyerek?
De nem süket, azóta már nagylány, még a suttogó hangot is meghallja. Érdekes, hogy most vannak olyan hangok, amiket nem szeret, pl. porszívó. Az f1-es autók meg tetszenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!