Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Törvényszerű, hogy a magzat...

Törvényszerű, hogy a magzat megijedjen a külső, éles hangoktól?

Figyelt kérdés

Terhes ismerőseimnél a vége felé már vigyázni kellett, hogy hirtelen erős zajt ne csapjon az ember, mert állítólag a magzat ijedtében összerándul.

Most terhes vagyok, 33. hét és még olyan hanghatásra se rándul össze, amitől én esetleg megijedek (pl a hátam mögött hirtelen összeroppantanak pillepalackot, amire nem számítottam).

2014. márc. 25. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem torvenyszeru! Bizonyara az ismerosod magzata nagyon ijedos kis csoppseg volt :)
2014. márc. 25. 09:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyébként még nem tapasztaltam, hogy bármilyen külső ingerre reagálna. Zseblámpára se, erős hangra se.
2014. márc. 25. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű, nekem sem ijedt meg a pocakban a hirtelen hangoktól, sőt még most sem 8 hónaposan. Mikor kisebb volt akkor igen, de akkor sem nagyon.
2014. márc. 25. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom anno a forma 1 magyar nagydíjon volt, a 30. terhességi héten. :) A rajtrács melletti lelátónál ültünk, pár méterre a pályától.

Először én is aggódva indultam útnak, hogy mi lesz, ha megijed, de úgy voltunk vele, hogy ha nagyon mocorog, akkor eljövünk. Meg se mozdult,végig bírta a 3 napot. Akkor bizony elgondolkodtam rajta, hogy nem süket-e a gyerek?

De nem süket, azóta már nagylány, még a suttogó hangot is meghallja. Érdekes, hogy most vannak olyan hangok, amiket nem szeret, pl. porszívó. Az f1-es autók meg tetszenek neki.

2014. márc. 25. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam akkor "ijedt meg",amikor az Apukája. egy jó nagy cuppanós puszit adott a pocimra. :)
2014. márc. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!