32. hétben járok és 1300g a magzat II-III. fokban érett a méhlepény?
Elso babam:
32. heten 3.foku lepeny 1450 gr, sok fekves, sok magnezium 40+4 napra szuletett 3050 gr 53 cm, ma 22 honapos egeszseges kislany.
Masodik babam:
29 hetesen 2.foku lepeny kb 1000-1100 gr,.32 hetesen mar 3.foku lepeny, sulyt nem tudok, mert ezen a klinikan nem becsulnek sulyt.
40+2 napra szuletett 3040 gr 48 cm es kislany. Itt nem tuningoltam magam magneziummal, 36.heten abba hagytam, pihenni se tudtam a teso miatt.
Szoval nyugi, siman viheted te is vegig a terhesseget.
Ugyelj arra, h kevesebb calciumot fogyassz, mert az is okoz meszesedest, illetve probalj dietazni es keruld a zsiros, cukros eteleket. Magneziumot pedig majd szedhetsz tobbet de ezt beszeld meg orvossal. A magne b6 ide mar nem er semmit, vannak sokkal jobb keszitmenyek.
jo egeszseget!!
Köszönöm a válaszokat!
Első babám 28 hetesen II-III fokban volt érett 40 hétre született 2730g 51cm de az orvosom nem figyelt ránk még szülni sem jött be.
Második terhességem amit írtam is 31.hét+3 naposan 1300g kb II-III fokban érett de itt legalább oda figyel az orvos 2 hét múlva kontroll.Remélem növekszik attól függetlenül illetve a keringés is remélem jó lesz mert ha nem kórház sajnos.Legkésőbb 38 hetesen császároz mert az első is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!