Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok, a babám...

20 hetes vagyok, a babám tegnap csinálta először, hogy egyik oldalon a hasam aljánál kinyomta magát kis dudornak. Utána tusolni mentem, és ahogy beszálltam a kádba, a combom felső részével picit megnyomtam, megütöttem a púpot. Megüthettem Őt?

Figyelt kérdés
Béna vagyok,nem akartam,nagyon félek nehogy baja legyen. :( Azóta ugyanolyan élénken rugózik,mint előtte...
2009. dec. 18. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A pocakodban biztonságban van, a magzagvíz megvédi az ütődéstől, ne aggódj!
2009. dec. 18. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, engem a férjem a strandon fejelt le a víz alatt ennyi idősen. semmi baja nincs a babának, nagyon jó ki van párnázva.

Amúgy én nagyon szeretem, amikor így kinyomja magát:-))35 hetes vagyok és mindig simizem, mikor kint van valamije:-))

2009. dec. 18. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, nyugi, védett helyen van :)

Én is mindig simizem, mikor kinyomja magát :)

2009. dec. 18. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :) Féltem nehogy a fejecskéjét vagy a gerincét rúgjam pont meg,mikor hirtelen emeltem a lábam...
2009. dec. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!