Miért van az, hogy a terhességem alattsosem éreztem a babámat a bordám körül, vagy a hasam felső részénél rugdosni?
Figyelt kérdés
Pedig már 37 hetes vagyok és a baba koponyavégű fekvésben van hetek óta. Más állandóan arról panaszkodik, hogy szétrugja a baba a bordáit, meg a gyomrát. Én meg sosem tapasztaltam ilyet.2011. febr. 19. 15:31
1/5 anonim válasza:
biztos nem olyan hosszú a baba hogy elérje a bordádat, az első fiam állandóan azt rugdosta(bordáim) 58 cm volt a kicsi nem nagyon rugdosta a bordáim egy kicsit máshogyan feküdt és csak56 cm lett.
2/5 anonim válasza:
Én is inkább középen érzem mozogni, nagyon ritkán van a köldökömnél feljebb, pedig 35 hetes vagyok és állítólag nagyobb is a baba. Biztos össza van gubózódva, neki így kényelmes.
3/5 anonim válasza:
mert tulajdonképpen ketté van hajtva a baba. a lábfeje a vállainál van.
amikor rúg, akkor pont lent rúg, nem fent. aki fent érez rugdosást, annak a babája vagy nincs befordulva még, vagy a kezeivel kalimpál. :)
én sem tapasztaltam soha sem. (1 éves már a lányom)
4/5 anonim válasza:
Magas vagy,vagy hosszú a törzsed. Én sem éreztem ilyet soha. Az alacsonyabb kismamákat érinti sajnos,hogy még a gyomrukat is nyomja a baba.
5/5 anonim válasza:
160 centi vagyok, és a gyomromat soha sem rúgta meg :)
csak lent rugdalózott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!