Nem kicsi a hasam?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, a hasam körfogata ma 108 volt. Egész terhesség alatt nem érte el egyszer sem a 110-et, a védőnő folyton azzal piszkált, hogy kicsi a hasam, és biztos kicsi lesz a baba is. Viszont 32 hetesen volt utoljára ultrahang, nem mondtak súlyt, de összehasonlítottam a csontok hosszát az első terhességemnél a nagylányom 34 hetes adataival, és volt ami akkora volt már.2014. ápr. 1. 14:00
1/7 anonim válasza:
a kolléganőmről még 8 hetesen sem hitték el hogy terhes, annyira nem volt hasa, végül majdnem 4 kg-os babája született. Igaz, végig hányt, egy dekát nem hízott.
Én most 6 hónapos vagyok, azt mondják nagy a hasam (102 cm) mondjuk híztam is vagy 10 kg-ot már most...a babám viszont kisebb egy héttel a korosztályánál.
Nem hinném hogy van jelentősége a baba méretére nézve. Talán csak olyan pozícióban van, vagy pedig a méhed kisebb, magzatvized kevesebb mint másnak. Ha az eredményeid jók voltak, akkor nem számít mekkora a hasad.
2/7 anonim válasza:
bocs, nem 8 hetest akartam írni hanem 8 hónapsot a kolléganőmnél
3/7 A kérdező kommentje:
tudod, volt egy időszak,amikor nőtt rendesen, sőt...aztán 6 hós voltam mikor a nagylányom kórházba volt, na ott 2 hét alatt fogytam egy adagot, bár ettem, azóta alig nőtt a hasam, volt hogy 2 hónap alatt 1 kg-ot híztam összesen.
2014. ápr. 1. 14:13
4/7 anonim válasza:
Ha az ultrahangon nem mondták, hogy valami nem stimmel, akkor ne aggódj. Esetleg menj el megint és kérdezz rá erre.
5/7 anonim válasza:
én 99cm-rel mentem szülni...azt mondták, hát nem lesz nagy gyerek...3500grammal született, 54 cm-rel!
Szóval ez csak egy kb. mérés!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! túlaggódni nem fogom, mert minden rendben csak a védőnő cukkol ezzel állandóan :/
2014. ápr. 1. 15:01
7/7 anonim válasza:
Szülés napján,kereken 100 cm volt a hasam.
3300g és 55 cm-vel született meg a lányom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!