Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, akit...

Van itt olyan kismama, akit lecseszett az orvosa 2,5 kg hízás miatt egy hónapon belül?

Figyelt kérdés

Az enyém biztosan nagyon lefog. Szerintetek jogosan teszi?

Vékony testalkatú vagyok(voltam), 27. hétben jelenleg, 6 kg plusznál tartok.

Igazi súlymumus doki... Van valakinek hasonló?

2014. ápr. 1. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem értem azokat a dokikat, akik ezzel stresszelik az általában amúgy sem stresszmentes kismamikat. Nyugodj meg, nem híztál/hízol sokat. Főleg ha vékonyabb is voltál. Az én dokim sosem tolt le a súlygyarapodás miatt. Annyit mondott, hogy a 30. héttől figyeljek majd oda, mert az lehet a súlyduplázó.
2014. ápr. 1. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én dokim soha nem szólt be.Pedig mindkét gyerenél 17 kg híztam.
2014. ápr. 1. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem nem cseszett le sohasem azért, mert sokat híztam. Vékonyan estem teherbe, 10. hétig már plusz 6 kilónál tartottam (még ekkor is túl sovány voltam), inkább üdvözölte, hogy gyarapodok. De ő azt mondta, hogy amúgy sem szokta ezzel paráztatni a kismamáit, inkább átbeszéli velük, hogy mi lehet a hízás oka, de ha nincs semmi káros a háttérben (toxémiagyanú a sok víz miatt, terhességi cukorbetegség stb...), akkor nem szokott lovagolni a témán, a kismama dolga eldönteni, hogy zavarja-e a plusz kiló, nem tanárbácsi, aki megdorgálja.
2014. ápr. 1. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Vannak orvosok, akiknek ez a dilijük. Az enyém is ilyen, már hónapokkal ezelőtt mondta, hogy diétázzam. 6 kg plusz, az igazán semmi. Legfeljebb elmondja, hogy diétázz, aztán vagy betartod, vagy nem.

Nálam mondjuk igaza volt, mert 20 kiló jött fel, ami nem kevés, de nem nagyon bírom tartani a diétát. Most szülés előtt pedig szabályos falási rohamok jönnek rám, ha nem eszek, rosszul vagyok. Egyébként engem nem zavar a többlet, mert az előző szülésnél is ez volt, és nagyon hamar visszanyertem az eredeti, vékony alkatomat.

2014. ápr. 1. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 27 hetesen 6 kg nem sok.

Én még olyanról nem is hallottam hogy súlygyarapodás miatt lecsesz az orvos (?), hiszen ez alkati kérdés elsősorban ( jó persze nem kell egész nap édességet zabálni meg hasonló, de akkor is).

2014. ápr. 1. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is kaptam.... 8 kg plusz a 22 hétig.... Sószegény diéta... FIAMMAL 16KG PLUSZ VOLT LÁNNYAL 12 KG. Most mennyi lesz? Passz. Amúgy én van hogy 1 hét alatt fogyok 1kgt aztán köv. hétre 1 kg plussz...
2014. ápr. 1. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 28 kilót híztam,de senki nem csesztetett sosem.Kevés súlyról indultam,és minden leletem tökéletes volt.Amúgy sem hagytam volna hogy cseszegessenek emiatt.Volt hónap,hogy 4 kg-ot híztam.
2014. ápr. 1. 14:43
 8/10 luxor válasza:
Az orvos nem, de a védőnőnek semmi sem felel meg... Az elején szinte semmit nem híztam,akkor azt mondta, hogy biztosan fogyókúrázom. Aztán fel jött rám néhány kiló. Rögtön kezdte a szöveget, hogy túl sok. Mindenben talál valami kivetnivalót.
2014. ápr. 1. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is "súlymumus" :) orvosom van.. Mindig elmondja hogy tartsam a megbeszélteket 1kg/hó összesen max 10kg!!!

eddig nem okoztam neki csalódást, szóval nem tudom mit mondana ha mégis, de biztosan félve mennék be hozzá.. :)

2014. ápr. 2. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: ne viccelj már! Ki neked az orvosod az apád???? Te fizetsz neki,és még ő baxogathat??? 10 kg max???? És ha 20-at hízol akkor mi lesz,felakaszt?Azonnal orvost is váltanék.Nevetséges...
2014. ápr. 2. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!