Hízás helyett fogyás. Van még itt ilyen kismama? 13hkm
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 12:00
1/14 anonim válasza:
Igen, nemrég írtam ki kérdést, mert már 17 hetes vagyok (lassan 18. hétben leszek) és eddig -1kg a súlyváltozásom. Azt kérdeztem, mennyire normális, de mindenki azt írta, hogy teljesen az. Én örülök neki, ha a babám rendben van mellette, minél kevesebb jön fel, annál könnyebb lesz szülés után. Te mennyit fogytál eddig?
2/14 A kérdező kommentje:
-2kg :(
2013. jún. 12. 12:05
3/14 anonim válasza:
Látom szomorkodsz emiatt. Miért? Én kis túlsúllyal futottam neki a terhességnek, talán ezért is örülök, hogy nem jött fel rögtön sok. Neked kicsi amúgy is a súlyod?
4/14 A kérdező kommentje:
azt mondta ma a védőnő, hogy a magasságomhoz képest ez kevés .. nem örülök.. nyugtalanít:(:)
2013. jún. 12. 12:08
5/14 A kérdező kommentje:
a sok stressznek lehet köze ahhoz, hogy mennyire van étvágyam és tudok enni?
2013. jún. 12. 12:10
6/14 anonim válasza:
én a 12. hétig híztam 5 kg-t azóta fogytam 6-ot! :D Nyugi!
7/14 anonim válasza:
Én a 18. hétig 4kg-t fogytam, pedig nem voltam rosszul soha.
8/14 anonim válasza:
Én is 13 hetes vagyok és -6 kilónál vagyok a sok hányás miatt. Nekem nem mondták, hogy gond lenne, a babához eljut a neki szükséges tápanyagmennyiség.
9/14 anonim válasza:
Én a 16. hétig 9 kilót fogytam.
Az 1-2 kiló az semmi!!
10/14 anonim válasza:
12. hétig egy dekát sem tudtam hízni, sőt fogytam 1 kg-t mert nem tudtam enni. Ha ettem rögtön kifordult a kaja a számból. Engem is piszkált a védőnő, mert alapból nagyon vékony vagyok, 155 cm magas és 42 kg-val kezdtem a terhességet. Gondolhatod... ebből még lement 1 kg. Összesen 9 kg-t híztam a terhesség végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!