Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hízás helyett fogyás. Van még...

Hízás helyett fogyás. Van még itt ilyen kismama? 13hkm

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 18. hétig én is csak fogytam, kb. 3 kiló ment le (kb. úgy álltam 13 hetesen, mint te). Mondta is a védőnő, hogy most már illene hízni. Nem hánytam, csak étvágytalan voltam.

Holnap leszek 38 hetes, 6 kg plusznál járok, én örülök, hogy nem híztam sokat, és sem az orvos, sem a védőnő nem mondta, hogy ezzel bármi gond lenne. Semmi nem jött fel rám, a 14. hét óta ugyanaz a nadrág jó rám, ami eggyel szűkebb méret, mint amit terhesség előtt hordtam. Csak a hasam nőtt.

Örülj neki, ha így leszel, sokkal könnyebben mozgok, mint a kevésbé szerencsés alkatú kismamák.

2013. jún. 12. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
14. hétben vagyok, -6 kilónál tartok.
2013. jún. 12. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:

63 kg-al kezdtem és ebből lement a 13 hétig 2 kg. Most 31 hetes vagyok és még 5 kg van rajtam pluszba. Igaz figyelek mit eszek(nem koplalok meg nem is diétázok csak nincs annyi nasi meg cukros üdítő mint előtte de ha megkívánom és úgy érzem nem tudok neki ellenállni akkor bizony megeszem azt is. + mozgok tornázok és van egy két és fél éves nagylányom aki tesz róla, hogy ne unatkozzak. :D

Én sportos voltam mert előtte is mozogtam már de azért még volt honnan fogyni 172cm vagyok. Aztán skat stagnál is a súlyom. 20-25héten gyakorlatilag ugyan annyi voltam végig.

2013. jún. 12. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:

A 12. hétig nem híztam én sem, aztán feljött 2-3 kiló, majd a 18. hétre kevesebb lettem, mint elindultam.

Most a 37. héten örülnék, ha a súly lenne a legnagyobb problémám. :D

2013. jún. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!