Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kismamát keresek aki...

Olyan kismamát keresek aki terhesen beadatta a h1n1 elleni oltást és már megszült. Nem lett idegrendszeri baja a babának szülés után?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 13:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A banános vagyok. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a gyümölcs héjára került vegyszer nem kerül be a gyümölcsbe? És szerinted a zölden leszedett citrom is mitől sárga?

Azt is megkérdezném, hogy a gyáros sztori mikor volt? Amikor elkezdték árulni az oltást, akkor elindult az ellenkampány, és senki nem akart oltatni. Azóta már állítólag 74 (!) áldozata van. Az újságban olvastam, talán EU szerte, mert itthon azért ennyiről nem tudok.

Na, az a lényeg, hogy most már nagyon sokat oltatnak, állítólag a lakosság arányában az oltottak száma világszinten a 3 Magyarországon. Csak Hollandia és Svédország előzött meg minket. Talán ez sem véletlen.

2009. dec. 25. 22:27
 22/26 anonim ***** válasza:
56%

Gyakran ledöbbenek ezen a fórumon, hogy mennyi hülyeséget össze tudnak emberek hordani.

Akinek kétségei vannak az oltás felől, kérdezze meg a háziorvosát, nőgyógyászát, védőnőjét, gyógyszerészét. 4 szakember, ha ugyanazt mondják talán nekik jobban lehet hinni.

Ez egy nagyon veszélyes betegség, egészséges emberek halnak bele, komolyan kell venni!

Az meg nem igaz, hogy nem lett tesztelve!

Már nagyon régóta létezik az influenza elleni oltás. Ez ugyanaz, csak vírustörzset cseréltek benne, amitől nem lehet bajod, mert le van gyengítve. Az adalékanyagok meg ugyanazok, mint a szezonális influenza elleni oltásnál, amit igenis teszteltek, és használnak nagyon régóta!

2009. dec. 25. 22:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Terheseknek a régi influenza elleni oltást sem lehetett beadatni!
2009. dec. 26. 21:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem oltatnék a helyedben. Már csak 10 hét, s ha olyan helyeken jársz, már kapható a vírusölő maszk, vedd azt. 24 órás védelmet biztosít! Kórházban és bevásárlóközpontban is azt használok. Acti protect a neve.
2009. dec. 30. 20:45
 25/26 anonim ***** válasza:
És nem néznek furán rád amikor maszkban járkálsz?Mert én kétszer voltam a háziorvosomnál azóta, hogy terehs vagyok, és felvettem a maszkot, de mindeki meg akart ölni a szemével, hogy biztos tutira én vagyok a fertőző és mindeki elhúzódzkodott.
2009. dec. 30. 20:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan kismamát, aki beoltatta magát és már megszült. Senkinek semmi problémája nincs. Se baba, se mama. Szóval érdemes oltatni ezt a nevetséges idegrenszeri bajt meg felejtsétek már el!

Persze most majd azt írják sokan, hogy az oltástól lenne, ha van bármi probléma...

Lehet ráfogni bármit ami szülés után kialakul mostantól! Bár ne legyen így senkinél...

BÚÉK! :)

2009. dec. 31. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!