Olyan kismamát keresek aki terhesen beadatta a h1n1 elleni oltást és már megszült. Nem lett idegrendszeri baja a babának szülés után?
Én még ugyan nem szültem meg, viszont beoltattam magam. Jelenleg 30. hétben járok. Ismerek több kismamát is azonban, akik előrébb járnak terhességben (konkrétan heteken belül) szülnek és beoltatták magukat. Egyikünknél sem volt az ég világon semmilyen mellékhatás vagy bármi más. Amúgy ettől az oltástól miért lenne idegrendszeri baja a babának?!
Ki mondta ezt a marhaságot?????
Neten olvastam ,hogy az oltásban található higany veszélyes,1-2 év után idegrendszeri károkat okozhat.
Guillain-Barre szindróma.Amerikába folyamatosan vonják ki az ilyen oltó anyagokat. [link] Küldök egy linket nemtudom sikerül -e megnyitni.
Pont ezért tök mindegy, hogy a most született babák hogy vannak. Az egy dolog, hogy most hogy vannak, de mi lesz évek mulva?
Én is ezért nem oltattam magam, jobban felek az oltás jövőbeni mellékhatásától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!