Olyan kismamát keresek aki terhesen beadatta a h1n1 elleni oltást és már megszült. Nem lett idegrendszeri baja a babának szülés után?
Az oltóanyagban nem higany van, hanem valami higany vegyület, ami 1-2 nap alatt kiürül a szervezetből, és nem rakódik le. A másik veszélyes anyag valami alumínium származék (talán szulfát?), ami szintén káros az agyra nagy dózisban. Felnőttnek nem, de a magzatnak? A védőnőm megnyugtatott, hogy a boltban kapható téli gyümölcsöket is azzal tartósítják, és 1 db banánban több van, mint az oltásban.
Szóval én már eltökéltem magam, de most náthás vagyok, és várnom kell. Erre ma olvasom, hogy meghalt egy nő, aki beoltatta magát, és az oltás után 5 nappal lett beteg. Az a hivatalos duma, hogy elkapta, és még nem volt védett. Azért ez nem gyanús? Anyu is beoltatta magát, utána 3 napig 39 fokos láza volt, ugyanez volt a duma. Szóval most megint elbizonytalanodtam.
Nem az adalékanyagok miatt, hanem, hogy tényleg le van-e eléggé gyengítve ez a vírus?
Pedig nem 50 %-os az oltottság, hanem 20. A kórházi dolgozók körében 50 %, ami szerintem durván kevés.
És tévedés azt hinni, hogy egészséges embert nem támad meg, meg szedem a vitamint nem lesz baj. Igenis haltak meg egészséges emberek tőle. A kismamák immunrendszere pedig 2 embert tart el, tehát le van gyengülve.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak a többiek válaszára reagáltam.
A válasz megírásának időpontja: 12-18 16:47
Ezzel szemben az elmúlt két hónap adatainak tükrében már lehet mondani biztos dolgokat. Pl azt, hogy a szezonális és a H1N1 halálozási rátája között nincs különbség, de a H1N1-el elkapók között 10-15x többen kerülnek intenzívre szövődmények miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!