31hetes és 1napos vagyok! Eddig 11.90kg-ot híztam. Az orvos és a védőnő szerint ez rengeteg. Kezdem én is azt hinni, hogy tényleg sok. Tényleg ennyire vészes lenne?
Figyelt kérdés
Pedig amit híztam, mind hasra ment, mivel minden ruhám jó rám, csak a pocakon ugye nem tudom begombolni. A kezdő súlyom 83.5kg volt. 2008. júl. 24. 14:29
11/22 anonim válasza:
Na igen, az 'idealis' (orvosok szerinti) kb.7 kg hizashoz kepest tenyleg sokat hiztal :). Rohej, hogy meg akarjak szabni, mennyi extra johet fel az emberre a terhesseg alatt.
Ha egeszsegesen etkezel, akkor kizart, hogy problema legyen a 11 kg extra.
Amugy minden orvos es vedono mast mond.
12/22 anonim válasza:
én 36 hetes vagyok, most tartok +12 kg-nál, 85 volt a kezdősúlyom.
13/22 anonim válasza:
állítólag 9-12 kg a normális hízás terhesség alatt. persze attól is függ, hogy kinek mennyi a kezdő súlya.
14/22 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne aggódj ezen ennyit. Én 32,5 hetes vagyok, ma mértek: + 19,5 kg-ot híztam eddig. Senki nem ba..... érte, de nem is érdekelne. Igaz, hogy nem látszik, mert magas is vagyok (175cm), de ez akkop is sok, tudom.
Egyik füleden be, a másikon ki. Lesz még alkalmad a szoptatás után a súlyfeleslegen aggódni.
Szép napokat!!!
15/22 anonim válasza:
Szia! Én 37 hetes vagyok,57 kg-ról kezdtem ,most 65 vagyok.Anyum 30kg-ot hizott velem is meg az öcsémmel is...szülés után lement róla,szóval ne aggodj!!!!
16/22 anonim válasza:
én 21 hetesen plusz 19 kilót szedtem fel, szerintem nem sok a tied
17/22 anonim válasza:
39 hetes vagyok +20 kg-nál járok. Fütyülök rá, majd lemegy :) A baba a lényeg (70kg-ról kezdtem.)
18/22 anonim válasza:
Én a 35. héten szültem, 3300g volt a lányom. +16kg többletem volt. (Nagyon alacsony vagyok), soknak gondoltam... Védőnő is azt mondta... De én jól éreztem magam, és egészséges lett a baba. :-) Szóval biztos nem sok!
19/22 anonim válasza:
Látta valaki a mostani Baba magazint? Abban van egy cikk egy anyukáról, aki a szülés után 2 hónappal már légiesen karcsú volt és nem tudta mi a baja a gyereknek, sokat szopik, mégis folyton üvölt. Aztán a gyerekorvost felhívta az apuka, hogy beszéljen a nővel mert fogyókúrázik, 18 kilót fogyott. Persze hogy a gyerek ordított folyton, mert a tejben csak tejcukor volt, zsír nem. Na ennyit a diétáról. A gyereknek semmi baja nem lesz plusz két-három kilótól... a szoptatás alatt meg kell az a kis plusz.
20/22 anonim válasza:
Azért, mert rubintréka csak 6 kilót szedett fel a terhesség alatt még nem ez az etalon. Ott azért egy komoly üzlet bukott volna el, ha felszed 30 kilót! Nevetséges, hogy az orvosok meg védőnők szerint ez a követendő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!