31hetes és 1napos vagyok! Eddig 11.90kg-ot híztam. Az orvos és a védőnő szerint ez rengeteg. Kezdem én is azt hinni, hogy tényleg sok. Tényleg ennyire vészes lenne?
Figyelt kérdés
Pedig amit híztam, mind hasra ment, mivel minden ruhám jó rám, csak a pocakon ugye nem tudom begombolni. A kezdő súlyom 83.5kg volt. 2008. júl. 24. 14:29
1/22 anonim válasza:
én 28 hetesen már 14 kilót híztam és 60 voltam, amikor terhes lettem. Ha a vércukrod rendben van és nem vizesedsz akkor semmi baj a súlyoddal, ne aggódj. Bólogass okosan amikor azt mondják hogy diétázz, aztán egyél amit és amikor jól esik...
2/22 anonim válasza:
ja és most vagyok 36 hetes és 15 kiló plusznál tartok, szóval nem hízol egyenletesen, lehet, hogy neked is megáll majd. Nem kell mindent komolyan venni, amit mondanak. :)
3/22 anonim válasza:
Szia! Én 22 hetes vagyok, és 10 kilót híztam idáig. Nem tudom hova ment, mert csak a cicijeim és a pocakom nőtt. Tegnap volt nálam a védőnő és kérdezte van e étvágyam, mert nem nagyon látszik, hogy híznék. Pedig nem vizesedek. Tehát nálam nem sok, nálad sok a hízás, ez azért érdekes. Szerintem pedig, ha a vérképed rendben van, nem vagy cukros, akkor nem sok ez a hízás. Én többet híztam, ha arányaiban nézzük mégsem piszkál érte senki.
4/22 anonim válasza:
Szia! Én 27 hetes vagyok, 62 kg volt a kezdősúlyom és most +12 kg-nál tartok. Nekem is mondta a védőnőm, hogy sok, a dokim viszont nem sokallta. Ráadásul odafigyelek, mit eszek és mégis hízok. Szerintem igazuk van a többieknek, ha jó a cukrod és nem vizesedsz, ne aggódj! Ez az időszak nem a mi karcsú alakunkról szól és az a legfontosabb hogy a babócánk egészséges legyen! Szép babavárást!
5/22 A kérdező kommentje:
A cukrom jó, terhelés elött 3.5 volt, terhelés után 3.8! Nem értem miért kell piszkálni a terhes nőket a súlyukkal. Már lelkiismeret furdalásom van, mert azt is modnták, hogy ez a babának sem jó!:(
2008. júl. 24. 14:43
6/22 anonim válasza:
Szerintem se sok maga a hízás,de lehet a kezdő súlyod miatt van,bár nem tudom,hogy hány centi vagy!Ha sok volt előtte a felesleged,akkor lehet ezért mondja....
7/22 A kérdező kommentje:
162cm magas vagyok!!De érdekes , mert nem voltam dundi, csak jó húsban voltam, volt/van derekam, pocakom, combom...szóval olyan arányos voltam. Senki nem mondta meg rólam, hogy 83kg vagyok...
2008. júl. 24. 14:46
8/22 anonim válasza:
Szia megint, a 27 hetes kismama vagyok! Semmiképp ne legyen lelkiismeretfurdalásod emiatt! Szerintem nem ettől függy, hogy milyen anya vagy - leszel. Sokkal többet árt az, akinek az alakja legfontosabb és fogyózik terhesség alatt. Szomorú amúgy, hogy a mai világban a kilókérdés a legfontosabb, főleg a kismamáknál. Nem az a normális, hogy a sztárok szülés után 2 héttel karcsúbbak, mint valaha. Gondolj arra, hogy lesz zsírpárnánk tartalékban a szoptatáshoz, szopi után meg majd visszafogyunk :)
9/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!!!:D Aranyosak vagytok! Boldog babavárást mindenkinek!!!
2008. júl. 24. 14:50
10/22 anonim válasza:
Szia! Én mindkét gyermekemmel 18 kg-ot híztam. Egyetlen kg se maradt rajtam szülések után, pedig nem fogyóztam. Ha szoptatsz gyorsan visszaáll az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!