Ez normális jósló? Lehet belőle még ma szülés?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta mensi szerű görcseim vannak,de elég enyhék,aludni is tudtam mellettük.Reggel óta hosszabbak lettek ezek a fájások,van,hogy egy órán keresztül fáj a derekam és néha görcsölök.Rendszert nem fedeztem fel,néha elmúlik,néha egy órán át is tart.Szerintetek estére lehet belőle vajúdás? 37+5 hkm2014. márc. 30. 14:15
1/9 anonim válasza:
Figyeld és ha beáll rendszeresre akkor elképzelhető hogy elkezdődik estére a vajudás.Próbáld ki hogy meleg vizzel lezuhanyzol,ha erősődnek a fájások akkor nem josloak!:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,remélem igazad lesz :) !Próbáltam a meleg,nem forró fürdőt és elmúlt,aztán újra visszajött egy kis idő múlva ez a derékfájás görcsölgetéssel.Olvasgattam,hogy milyen a jósló,de elég sokféleképpen jellemezték csak a rendszertelenség volt közös.Azt is tudom,hogy nincs összefüggés jósló és vajúdás között,de ha már egész éjjel és nap jóslózok érdekelne,hogy más volt-e hasonló cipőben.
2014. márc. 30. 15:28
3/9 anonim válasza:
Igen nekem is így kezdődött, aztán a második nap éjjelén be is mentem,(akkor is rendszertelen volt)és 2 óra múlva meg is született a pici fiam :)
4/9 A kérdező kommentje:
Rendszertelen fájásoknál bementél? Nem akartak hazaküldeni? Miből gondoltad,hogy ez már az? Erősödtek a fájások?
2014. márc. 30. 16:39
5/9 anonim válasza:
Nekem is így kezdődtek.. megörültem, hogy hurrá, akkor napok akár órák kérdése és szülhetek.. :) .. De sajnos még egy hét is eltelt, mire bementem a kórházba, viszont még akkor sem folyt el a magzatvíz. A doki azt mondta,hogy azokat a rendszertelen fájásokat azért éreztem, mert tágult a méhszájam, így mikor bementem vizsgálatra, már 3 ujjnyira nyitva voltam.. a burokrepesztés mellett döntöttünk. De talán pont ennek hála a vajúdásom mindössze 3 órán át tartott.. mivel előtte hetekig itthon görcsölgettem! Kitartást.. és ügyes legyél! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :)Baba még nincs,fájdalom van.Ezek szerint hasonlóan leszek,mint te.Te egy hét után azért mentél orvoshoz,mert rendszereződtek a fájások és erősödtek vagy amúgy is menned kellett és akkor már nem engedtek haza?
2014. márc. 31. 07:41
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok!
Igen rendszertelen fájásokkal mentem be és nem küldtek haza,akkorra már 4 és fél ujjnyira nyitva voltam egyik dolog amiért be mentem, az, hogy erősebb volt mint az elején a másik meg az, hogy éreztem a feszítő érzést az alhasamnál a harmadik meg elment a nyákdugóm este és már hajnalba már nem mertem tovább várni és inkább be mentem.
kitartás nem sokára babázol.addig is pihenj sokat, hogy legyen erőd
8/9 anonim válasza:
Én amugy is mentem volna dokihoz, de mondta, hogy vigyem a bőröndöt is, mert ha ugy állunk akkor szülünk :) (az 1hétig szenvedös voltam :D )
Ti hogy álltok azota? :)
9/9 A kérdező kommentje:
Még nincs baba és a fájások is csökkentek.Most már csak minden másnap érzek jóslófájásokat.Rejtély számomra ez a dolog,de köszönöm,hogy leírtátok a tapasztalataitokat!!!
2014. ápr. 4. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!