20-án volt missed ab. -m. Mikor eshetek teherbe leghamarabb?
Nagyon sajnálom, hidd el és teljesen együtt tudok veled érezni, mert nekem is volt októberben egy missed ab-m. Nekünk 3 hónapig tilos volt házas életet élni és februárban sikerült újra a baba.
Tudom, hogy nehéz, de legközelebb összejön! Én sem hittem el midaddig, amíg nem sikerült. KITARTÁS!!!
Szia! Nekem 1 hónapja volt spontán vetélésem (műtéti befejezéssel), úgyhogy pontosan tudom, hogy mit érzel. A méhnyálkahártya szükséges mértékű megvastagodása és a lelki állapot helyrehozása végett legalább 3 hónap "felkészülést" szoktak javasolni, de ez természetesen nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy már a következő hónapban teherbe ess és egészséges babád legyen.
Én a háziorvosomtól egy szinte mindenre kiterjedő vér- és vizeletvizsgálatot kértem, hogy megtudjam, tényleg minden rendben van-e, majd a nőgyógyászomhoz is elmentem egy kivizsgálásra 3 héttel a történtek után (teljesen egészséges vagyok).
Ma már pozitívan állok a következő terhességhez, terhesvitamint szedek, mellette palástfű és cickafark teát iszom, így bízom benne, hogy ha 2 hónap múlva újra belevágunk, akkor már minden rendben lesz.
Sok sikert, fel a fejjel és csak pozitívan!
Szia! Sajnálom a történteket,együtt érzek veled,én 22 hetes terhesen estem át ugyanezen,csak nekem meg kellett szülnöm a halott babát...
Nekem azt mondta a nőgyógyászom,várjuk 2 rendes menstruációt és utána próbálkozhatunk.
Kitartást,épülj fel testileg-lelkileg és gondolkozz pozitívan! Sikerülni fog!
Egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!