Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen módon eshetek leghamara...

Milyen módon eshetek leghamarabb teherbe?

Figyelt kérdés
NAGYON szeretnék egy kisbabát szeretném megtudni melyek azok a módszerek amelyek sikeresek?Olyan irigykedve nézem a kisbabát toló párokat én is szeretném megajándékozni a páromat egy baby-val jövő karácsonykor.ÜDVÖZLÖK MINDEN KISMAMÁT ÉS ANYUKÁT!RITA
2007. dec. 27. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Elöször is türelmesnek kell lenned, mert minél jobban akarod annál inkább nem fog sikerülni. Ezt most tapasztalatból mondom. Egyszerűen csak szeressétek egymást a pároddal és ne kezd el számolgatni a napokat meg hőmérőzni. Akkor szerelmeskedjetek amikor jól esik.
2007. dec. 27. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

kedves Rita,

én a párommal mindent megtettem hogy ne legyen baba és mégis terhes vagyok és nem sokára megvan a pici.:-)

nem tudom a legbiztosabb mód ha teherbe tudsz esni minden zokszó nélkül akkor hagyjatok fel minden fogamzásgátlással,ha nem akkor azt orvostol tudod megkérdezni.remélem jol értettem a kérdést.

sok sikert

2007. dec. 27. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha 2 naponta szeretkeztek és normál ciklusod van, egészségesen éltek, akkor hamar össze fog jönni.
2007. dec. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!