Szeretnénk babát és hogyan eshetek a leghamarabb teherbe?
Én a nyugalomra és a türelemre esküszöm. Ne görcsöljetek rajta, mert a stresszelés miatt nehezebb lesz! Mi nem vetettünk be semmit, mert nem akartuk, hogy a gyerekgyártásról szóljon a szeretkezés!
De amúgy én is a Gyertyázásról hallottam, meg a popsi alá párna, vagy hőmérőzés.
De a legfontosabb....türelem!
A legjobb, ha orgazmusod van szex közben...és peteérésed is(természetesen)...akkor kihagyhatod a gyertyázást és egyéb akrobatikát...fő a lazaság, szeressétek egymást, és élvezd a szexet!!! Akkor keletkezik olyan közeg a hüvelyedben ami alkalmas lesz a nagy találkozásra!!! Hajrá!!! mindent bele!
Egy 5 éves és egy 10 hetes pocaklakó anyukája
Szia!Én teherbe esésem előtt 1 hónappal elkezdtem szedni az Elevitet,ezt már terhesség előtt is ajánlják szedni 1-3 hónappal,mivel megfelelő közeget biztosít a beágyazódáshoz,a méhed felkészül a babócád kihordásá
ra,no és persze az sem elhanyagolandó tény,hogy így nagy esélyel kizárod a Down kort,illetve a nyitott gerincet.
Nekem így első próbálkozásra sikerült teherbe esnem.Sok sikert!
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!