Ma reggeltől mióta felkeltem szédülök. Már az ágyban alig tudtam felülni! Mindig alacsony volt a vérnyomásom, főleg most terhesen, de ez a mai kirívó! A kávé sem tett helyre, azóta is tart a szédülés, rosszullét. Mitől lehet? Mit tehetnék ellene? Van így még valaki? 17 hetes kismami
2008. júl. 24. 11:39
1/6 anonim válasza:
szia.elég sok kismama van ezzel igy.ne ijedj meg.mielött felkelnél az ágyból pihenj még egy 10 percet és sose állj fel hirtelen.alacsony a vérnyomásod.ennyi.boldog babavárást.(26 hetes kismama)
2008. júl. 24. 11:58
2/6 anonim válasza:
Szia.Nekem is ez agondom de nalam biztosan a vernyomas miatt,nagyon alacsony.Szerintem nalad is ez a gond.Kavet en nem iszom mert vedonom szerint inkabb ne igyak,se kolat..Ami nekem segitett,ha be tudsz szerezni(nekunk frissen kertben van)fekete vagy akar piros ribizli,es sok folyadek hisz akkor higul a ver es nagyobb nyomasa lessz..23 hetes kismama
2008. júl. 24. 12:00
3/6 anonim válasza:
nyugodtan igyál kávét, már ha szereted... fekete teát is ihatsz, sok folyadék tényleg fontos! 30 hetes vagyok, 90-es vérnyomással és ezek azért segiteni szoktak. a kávét pedig a nőgyógyimtól kérdeztem, napi 2-3 lightosabb kávé sok tejjel nem árt.
2008. júl. 24. 12:38
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én régen is kávéztam és a védőnő látva a "jó" vérnyomásomat( 90/60 )ajánlotta, hogy igyam meg a napi kettőt továbbra is. Sokat fáj a fejem is sajnos. Megnyugtat, hogy csak ettől lehet valószínüleg szerintetek is! Szép babavárást nektek is!
2008. júl. 24. 13:44
5/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, és ma én sem voltam túl jól. Szerintem ez a bolond idő tesz be nekünk, hisz hetek óta jönnek-mennek a frontok. Ma ráadásul megállás nélkül esik az eső is. A kv meg max a pulzusom nyomj fel a vérnyomásom nem :(
Ezzel jár, kitartás :)
27 hetes kismama
2008. júl. 24. 20:34
6/6 anonim válasza:
Sosem vol bajom a vérnyomásommal. Az első terhességemmel sem. A mostani viszont katasztrófa. Egyik pillanatról a másikra leesik ilyenkor 70/60 körül van. Csukladozom, rogyadozom, hiába iszok bármit is, hiába próbálkozom bármivel, semmi sem segít. Van, amikor felkelni sem tudok és sokszor kell leülnöm fura helyeken. Pl vásárlás közben. De az is előfordul, hogy csak fekszem az ágyon és hirtelen minden elsötétül.
Én csak annyit tehetek, hogy a lehető legkevesebbet megyek egyedül bárhova és vigyázok magamra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!