Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex terhesség alatt? Ti hogy...

Szex terhesség alatt? Ti hogy voltatok vele?

Figyelt kérdés

14 hetes vagyok, de valahogy nem kívánom a szexet. Egyszerűen annyira féltem a babát, hogy nincs kedvem hozzá. Persze voltunk együtt, csak azért mégsem úgy megy mint régen. A terhesség előtt nagyon gyakran volt. Őt is sokszor visszautasítottam és láttam, hogy rosszul esik neki. Persze megbeszéltem vele, hogy ne haragudjon már, csak valahogy nem megy és nem akarom, hogy emiatt baj legyen velünk, a szexuális életünkkel. Megértette. Csak azért, olyan furának látom mostanában.

Dokitól nem kérdeztem, hogy lehet-e, de sztem biztosan, mert azt mondta, hogy nincs semmi baj. Minden rendben van.

Csak azt sem értem pontosan, hogy mit jelent, az hogy óvatosan. Sokan írják itt.

Volt aki ugyanígy volt ezzel, h. ennyire félt, vagy ez később változott vagy a terhesség végéig nem?

2014. márc. 28. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én akkor voltam együtt utoljára a férjemmel, amikor összejött a baba. Ennek bő 3 hónapja. És egyáltalán nem kívánom a szexet, de annyira, hogy a csókot, az ölelést se. Nem tudom, hogy ez a hormonok miatt van-e, de a párom már eléggé el van kenődve. valahol meg is értem, csakhogy én még az egyéb módszerekre se birok gondolni. Mondom, még a csók sem esik jó, a közeledés bármilyen más formája pedig pláne nem. És ami a szörnyű, hogy nézem a párom, és egyszerűen olyan idegennek érzem, nem találom vonzónak. És ez azért megijeszt. Pedig tudom, hogy az óvatos szexxel biztos nem csinálnánk bajt, mégse kívánom.
2014. márc. 28. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Mint az utolsó válaszoló;csak nálunk még nincs meg a baba.
2014. márc. 28. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
A 3. hónap végéig én se nagyon kívántam a szexet. Szerintem azért, mert a terhesség miatt amúgy sem volt jó a közérzetem. A doki is azt mondta, az első három hónapban csak félgőzzel. Aztán valamikor az 5. 6. hónap környékén átbillentem és azóta is totál nimfomán vagyok:) Mondjuk ezt úgy kell érteni, hogy elméletben...mert amint a megvalósításra kerül a sor, bezavar a hasam, vagy mégsem olyan jó...De legutóbb végre sikerült úgy elengednem magam, hogy pont olyan volt, ahogy elképzeltem, vagy ha visszagondolok, mint amikor a legszerelmesebb időszakunk volt az első 2 évben. Pedig mindjárt szülök:) De hozzáteszem, nem sok problémám volt terhesség közben. Egyszer volt egy kis barnázás, de mivel kizárták a mélyen fekvő méhlepényt, néhány hét múlva már azzal se foglalkoztam. Mindenesetre csak azt akartam írni, hogy most nem kívánod a szexet, az nem jelenti azt, hogy ez nem változik még a terhességed alatt. Ha a párod az a fajta, akit lázba hoznak a kerek idomok, akkor a szükséges önbecsülésed is meg fog maradni. Ha túlzottan félted a babát, az viszont bekavarhat.
2014. márc. 28. 13:46
 14/14 anonim válasza:

Szia.

Én iszonyatosan kívánom a párom, szinte minden nap, de ő fél mostmar hogy nagy a pocakom, de ma elolvastatok vele egy cikket, ő is akarná, mert minden este érzem mikor hozzám bújik 😀 31hetes vagyok

2018. aug. 7. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!