Szex terhesség alatt? Ti hogy voltatok vele?
14 hetes vagyok, de valahogy nem kívánom a szexet. Egyszerűen annyira féltem a babát, hogy nincs kedvem hozzá. Persze voltunk együtt, csak azért mégsem úgy megy mint régen. A terhesség előtt nagyon gyakran volt. Őt is sokszor visszautasítottam és láttam, hogy rosszul esik neki. Persze megbeszéltem vele, hogy ne haragudjon már, csak valahogy nem megy és nem akarom, hogy emiatt baj legyen velünk, a szexuális életünkkel. Megértette. Csak azért, olyan furának látom mostanában.
Dokitól nem kérdeztem, hogy lehet-e, de sztem biztosan, mert azt mondta, hogy nincs semmi baj. Minden rendben van.
Csak azt sem értem pontosan, hogy mit jelent, az hogy óvatosan. Sokan írják itt.
Volt aki ugyanígy volt ezzel, h. ennyire félt, vagy ez később változott vagy a terhesség végéig nem?
Szia.
Én iszonyatosan kívánom a párom, szinte minden nap, de ő fél mostmar hogy nagy a pocakom, de ma elolvastatok vele egy cikket, ő is akarná, mert minden este érzem mikor hozzám bújik 😀 31hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!