Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex terhesség alatt? Ti hogy...

Szex terhesség alatt? Ti hogy voltatok vele?

Figyelt kérdés

14 hetes vagyok, de valahogy nem kívánom a szexet. Egyszerűen annyira féltem a babát, hogy nincs kedvem hozzá. Persze voltunk együtt, csak azért mégsem úgy megy mint régen. A terhesség előtt nagyon gyakran volt. Őt is sokszor visszautasítottam és láttam, hogy rosszul esik neki. Persze megbeszéltem vele, hogy ne haragudjon már, csak valahogy nem megy és nem akarom, hogy emiatt baj legyen velünk, a szexuális életünkkel. Megértette. Csak azért, olyan furának látom mostanában.

Dokitól nem kérdeztem, hogy lehet-e, de sztem biztosan, mert azt mondta, hogy nincs semmi baj. Minden rendben van.

Csak azt sem értem pontosan, hogy mit jelent, az hogy óvatosan. Sokan írják itt.

Volt aki ugyanígy volt ezzel, h. ennyire félt, vagy ez később változott vagy a terhesség végéig nem?

2014. márc. 28. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Az óvatosan azt jelenti, hogy ha az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezik, akkor ne most adjátok elő a "tövig, de fájjon ám" műsort.

De a sima "vadabb" verzió mehet, főleg, ha nem okoz fájdalmat. 33. hét, nekem az a legnagyobb bajom, hogy pózváltásnál szinte arrébb kell rakni, mert a hasam mérete miatt már lomha vagyok.

Egyébként az égvilágon semmi problémát nem okozott idáig, még a durvulás sem.

2014. márc. 28. 10:54
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

nekem is ez a bajom...hogy utban van a hasam..és szinte csak gurulok :D vagy dölök, mint egy zsák.

35 hkm

2014. márc. 28. 10:58
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Sok fèle módon állnak hozzá a leendő szülők ehhez a kérdéshez. Van ahol apa félti jobban a babát, van ahol anya, van ahol a libidó miatt nem megy a szex. Èn 32 hetes vagyok, de azon kívül, hogy "óvatosak" vagyunk, ugyanúgy működik minden, mint a baba előtt. Az óvatosat úgy értsd, hogy olyan pozíciót választunk, ami nem terhelő a pocakomnak, ès ha lehet ilyet mondani, egy kicsit visszavettünk a lendületből. :) Szóval a "vad-mocskos" szexet majd újra napirendre tesszük a baba megszületése után. Nálunk így működik. A pasikat is megértem, de valahol biztos rossz is, hogy pl a ti esetetekben még kb 6 hónap szex nélkül...pedig lehetne. Egyértelmű, hogy kibírható, de beszéljétek meg ki hogyan vélekedik erről, milyen érzések vannak bennetek és akkor talán kevésbé áll fent az elhidegülés esélye.
2014. márc. 28. 10:59
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Szia, szerintem egy normális férfi ezt teljes mértékben megértheti. Én a 2. babámmal vagyok várandós, sajnos mind a két terhességem veszélyeztetett (most nem fejteném ki miért), így nincs szex, és amit írtál te is, egyáltalán nem kívánom. 2 hetente kézzel kényeztetem a párom, de más nincs és ő ezt megérti, most más a fontosabb, másra koncentrálunk. Amúgy én azt sem értem, aki 1-1 hetet sem bír ki nemi élet nélkül, hogy szerintetek azok a házaspárok, ahol a férfi külföldön dolgozik és 3-4 havonta jut csak haza, vajon mit csinálnak? Orrba-szájba csalják egymást? Nem. Megoldják másként. Nem akarlak elkeseríteni, de sima szülés (varrás), vagy egy császár után még bő 6 hétig semmi és sok nőnek utána is igencsak fájdalmas az együttlét. Ezt tudomásul kell venni és türelmesebbnek lenni.
2014. márc. 28. 11:05
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Elso harom honap: barmilyen poz.

Masodik harom honap: kutyapoz.

Utolso harom honap: farkaspoz a javallott (ul a lyuk mellett es vonit)

2014. márc. 28. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

En gondolni sem birok a szexre. Hal istennek parom megerto :)

32 hkm

2014. márc. 28. 11:13
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó napig sexeltünk mindd két terhességemnél, volt hogy napi 3x -is. Nagyon kívántam a sexet. Nem indította be a szülést.

Nem kell annyira félni midentől!

Jól el van barikádozva ott bent a baba!

Nekem az elsőnél 3x sikerűlt a dokinak kilyukasztania a magzatburkot, annyira vastag volt.

2014. márc. 28. 11:13
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Elsőnél 6 hónaposan bevéreztem, de az orvos azt mondta,hogy élhetünk házaséletet, ennek ellenére nem mertünk, másodiknál nem volt semmi gond, de az első terhesség alatti vérzés miatt egyszer sem mertünk , amint pozitív lett a teszt nem voltunk együtt.
2014. márc. 28. 11:17
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

Mi az egész terhességem alatt voltunk együtt, kivéve az utolsó hónap végén, mivel akkor már kórházban voltam toxémiával.

Nekem semmi bajom nem volt a libidómmal, ugyanúgy volt kedvem hozzá, mint terhesség előtt.

Az óvatosan pedig azt jelenti, hogy nem szexmaratonokat kell lenyomni és nem erősebb, vadabb együttléteket, hanem ami mindkét félnek jó, kényelmes és óvatos, tehát semmi extra dolog. Egy normális, kellemes együttlétet jelent.

Azért ha minden rendben van a terhességgel és a babával, akkor abba a nemi élet nyugodtan belefér, attól baj nem fog lenni. Ha pedig olyan dolog van, akkor arról pedig az orvos szól és akkor esetleg hanyagolandó lesz a téma.

És itt mind a két fél vágyát, biztonságát, stb. figyelembe véve lehet közös megegyezést hozni. Tehát ha a kismamának nincs kedve, de a párja vágyik rá, akkor szerintem ezt is meg lehet oldani, amelyik leendő apuka megértő, normális, az megérti, hogy ha nem lehet szex, vagy a párjának tényleg lecsökkent a libidója, amiről nem ő tehet, hanem a hormonok és nincs kedve hozzá, akkor azért máshogy is lehet örömet okozni ilyen téren a leendő apukának, és akkor egyik fél sem erőltette rá a másikra az akaratát, ugyanakkor a vágyak is ki vannak elégítve.

2014. márc. 28. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Az orgazmust kívántam,kellett is,de magát az aktust (hogy betegye) azt nem.Az elején sokat görcsölt a hasam,akkor féltettem a babát,aztán mikor nagyobb volt a hasam,akkor az zavart,meg nem éreztem magam így pocakosan szexinek.31.héttől egyáltalán nem is szexeltünk,előtte is alig-alig.Megértette szerencsére,nem volt gond belőle.Bezzeg a szülés után a 6 hetet alig bírtuk kivárni.Én sem értem,mert terhesség előtt és utána is sokat szexeltünk,szexelünk,csak valahogy terhesen nem esett jól.Van ilyen is.
2014. márc. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!