Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik milyen orrszívót...

Kismamik milyen orrszívót vesztek, elemre vagy porszivóra mukodoset?

Figyelt kérdés
az elemes praktikusnak tunik mondjuk éjjel vagy utazás kozben.tapasztalatok?
2014. márc. 27. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyen egy elemes utazasra. De tapasztalatbol mondom a porszivos sokkal jobban kitisztitja az orrot egy csunya megfazas eseten.
2014. márc. 27. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk van elemes, zenélő elefánt vagy mi a neve nem tudom, semmit nem ér. Csak az orrszívó porszívó ér valamit. Persze utazáshoz nem a legjobb (beteg gyerekkel mondjuk nem is utazok), panel lakásba nem praktikus éjszaka (túl éli a szomszéd néha néha ha beteg a gyerek), a családnak sem jó éjjel (attól sem tud aludni a család ha a gyerek szürcsög, hörög, sípol).
2014. márc. 27. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
orrszívó porszívó...csak ez a tuti az atom takonykór esetén:) nekünk 2,5 év alatt vagy 10 betegségnél nagy haszna volt
2014. márc. 27. 20:09
 4/5 lcs ***** válasza:
szerintem is a porszívós orrszívó a tuti :) nekünk volt pesztonka elektromos, szájjal fújható, felejtősek.. dr.benny elefántos van most utazáshoz (de ez is csak lightosabb takonynál jó). normálisan csak a porszívós tudja kiszívni, ha olyan tényleg kemény lerakódásról van szó. :) állítólag külföldön nem is ismerik egyébként a porszívós változatot..:)
2014. márc. 27. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok...4-esnek:

mi németben élünk és a német barátnőmnek megmutattam, csak nézett hogy porszivózom a gyerek agyát???:)

2014. márc. 28. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!