Kézi vagy porszívóra csatlakoztatható orrszívót? Hasznos tanácsok, tippek vásárlás előtt?
Orrszívó téren is elkezdtem nézelődni a boltokban. Eddig csak porszívóra csatlakoztatható verzióval találkoztam (kisgyerekes családtagoknál, ismerősöknél). Így kicsit meglepett mikor ma láttam ilyen kézi verziót is. Azt se tudom azt pl. hogyan kell kitisztítani? Melyik a jobb a két kézi közül: a zárókupakos vagy az anélküli? Az hasznos dolog rajta, vagy mondhatnám, hogy felesleges? Vagy ilyen kézibe inkább ne is nagyon gondolkozzunk?
Mire figyeljünk oda a vásárláskor?
Sima: [link]
Záró kupakos: [link]
Na és a porszívóra csatlakoztatható: [link]
32 hkm
Nekünk porszívós is és ilyen kézi is van. A kézi csak arra való, hogy fogja a port, de a trutyit ki nem szívja rendesen... Porszívós 15 perc alatt kirántja.
Én még ezzel szemeztem, hogyha utazunk, akkor is lehessen orrot szívni: [link] ( A kézi része miatt.)
És hogy abszolút elbizonytalanítsalak, van csapra szerelhető is, azt is sokan dicsérik. Orrszívás előtt ne feledkezz meg az orrspray-ről sem. Nekünk ilyen van, és nagyon jó: [link]
:)
Köszönöm a válaszokat!
Én annyira nem tartok tőle, meg tudom jól, hogy ha kell, akkor kell. De mivel apuci sajnos távolt van tőlünk, így nagymami lesz a segítségem. Na ő aztán... húú, szegény gyerek összes verzióját fel tudja sorakoztatni. A porszívónk erejét nem lehet szabályozni.
Mire ajánlott odafigyelni majd a vásárláskor? Műanyagost szeretnék majd, azt tudom, nem üveget. Meg ha ne adj Isten megfázik honnan tudom majd, hogy szívni kell az orrát? Főleg ha még picike, mert akkor ugye a száján nem is tud még levegőt venni úgy hallottam.
Az első kettő lényegében ugyanolyan. HOgy van-e kupak, az nem számít.
PORSZÍVÓSAT! Bár azt hiszem meggyőztünk már. :o)
És jól teszed, ha megveszed, nekem első gyerekkel nem volt, és 6 hetes korában este fél 10-kor csengettem a felső szomszédhoz, akt nem is ismertem, csak tudtam, hogy gyereke van. :D
Fontos kellék!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!