Orrszívót vegyek újszülöttnek?
Nemsokára szülök! Orrszívó már kellhet az elején is? Ha igen ,akkor milyen?
köszi
Előbb-utóbb biztos fog kelleni, én megvenném előre, hogy ne akkor kelljen rohangálni, mikor baj van. Picurka babánál nem merném használni, csak ha az orvos mondja, hogy lehet, de pár hónapos korban már bátran használnám.
Nekünk ilyen van:
Én megvettem előre, mert akciós volt.
32hkm
Vegyél, én (és a védőnőm is) ajánlom az Orrszi-Porszit, nálunk a műanyag 1700 ft. Nekünk volt Ariana is, ahhoz két fej volt, de pár hónap után eltört az egyik. Aztán vettem az Orrszi-porszit, ami azért is sokkal jobb, mert sokkal könnyebb tisztán tartani.
Azért is ajánlom, hogy vegyél, mert én például szinte minden nap legalább egyszer kiszippantom a kicsi orrát, pedig 11 hónapos és még csak egyetlen egyszer (1 napot) volt taknyos.
Jobb, ha nem az utolsó pillanatban rohangálsz érte, vagy amikor pont nem kéne vele a hidegben mászkálnod.
És én is a műanyagot ajánlom inkább.
Minden jót Nektek!
Szerintem felesleges!
Én meg vettem és nem is használtuk. Egy éves volt mikor először kellett. Ráérsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!