Mi alapján választotok orrszívót és milyet vesztek/vettetek?
Orrszi Porszi márkájú van, nagyon alapos, de a gyerekek persze utálják.
Vettem sima kézi orrszívót is arra az esetre, ha el kell mennünk valahová, és hát a porszívót nem vihetem magammal... a kézi nem olyan jó nyilván ,de több a semminél. Az a titka, hogy amíg az egyik orrlyukat szívod, a másikat be kell fogni.
Kulfoldon elunk, nem is tudtam, hogy van porszivos. Szules elott a kelengyevel egyutt megvettem egy pumpasat. Eleg hamar kiderult, hogy az nem sok mindenre jo. Utanaolvastam, olvastam a porszivosrol, anykam epp jott latogatni, kertem, hogy hozzon nekunk egyet. A gyogyszertarban Arianna-t adtak Neki es teljese bevalt. Nagyon strapabiro, konkretan mar 3 eve megvan, ket gyerekhez hasznaljuk es nem torott, csak a muanyag mar karcos es beszurkult kicsit, nem nez ki valami jol. Vettem egy ujat, az tartalekban van, ha ez tonkremenne. Szoval tudom ajanlani.
Elektromosat nem is neztem, mert a sogornom mar terhessegem elejen mondta, hogy nekik olyan van, jo dragan vettek es nem igazan hatekony, viszont valamire biztosan jo, mert Ok utana is azt hasznaltak a masodik gyerekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!