Ez csak lustaság, vagy szóljak az orvosnak?
Figyelt kérdés
Általában kora délelőtt már rendesen kommandózni szokott, viszont most egy kevés reggeli mocorgáson kívül teljes csend van.
33. hét.
Ez még belefér abba, hogy ma lustább napja van, vagy rossz jel?
Vagy várjak még pár órát?
2014. márc. 26. 09:46
11/14 anonim válasza:
Örülök, hogy nincs gond. Ahogy írtam, ha majd megszületik, akkor is lesznek ilyen és olyan napjai. Az én fiam ma egész éjjel tombolt, tegnap meg 6-7 órát átaludt. Most is édesen szunyókál és fel sem ébred még a porszívóra sem. Nagyon befolyásolja őket a front is már az anyaméhben is.
12/14 anonim válasza:
Változatlanul úgy gondolom, hogy ez az aggódás már beteges.
Lehet töröltetni ezt a válaszomat is.
13/14 A kérdező kommentje:
Nézd, nyugodtan gondold ezt. Nem szoktam aggódni, most is inkább tanácstalan voltam, még nem kellett semmi miatt felhívni az orvost.
De ha azt mondják, hogy fél nap csend után mindenképp telefonálni kell, akkor te nem bizonytalanodnál el, hogy meddig várj és mikor telefonálj? Vagy ha már egy hete nem mozog, akkor kezdjem el keresni a hullamérgezés tüneteit magamon?
Vagy te mikor telefonálnál ilyen esetben? Meddig várnál?
2014. márc. 27. 09:23
14/14 A kérdező kommentje:
A válaszodat pedig a primitív stílus miatt töröltettem, de látod, sikerült normális stílusban is megfogalmazni.
2014. márc. 27. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!