Baj, ha kevesebbet mozog a babám? Van igy ma még valaki? 34 hkm
Figyelt kérdés
Ma alig-alig mozdult meg, szinte nem is éreztem, csak 1-2x, de nagyon kis finoman. Pedig olyan aktív szokott lenni, alig van 1 nyugodt perce, de ma nem :( Aggódom érte! Lehet, hogy a front miatt van? Vagy már kevesebb a helye? De ugye nincs baj, ha meg-meg mozdul, de nagyon kis picit és ritkán.
Első baba, így nem tudom, és mindig aggódom :)
2012. nov. 10. 15:01
1/4 anonim válasza:
Szia, tegnap nekem is keveset mozgott napközben, aztán este bepótolta! Szerintem közre játszik az időjárás, meg persze, hogy egyre kisebb a helye! Próbáld meg keltegetni, ha nagyon aggódsz, egyél vmi édeset, arra általában mocorogni kezdenek! Nekem is első baba, átérzem a helyzetet! 36hkm
2/4 anonim válasza:
nekem tegnap volt lustib, de aztán este már új erőre kapott és azóta alig akar leállni :) szerintem ha érzed akkor nincs baj :)
33+3 hkm
3/4 anonim válasza:
Nekem is vannak lustabb napjai. En ha kicsit is erzem nem aggodom. Egyebkent nekem is nagyon aktiv. Ne aggodj ha mozog az eleg.
33h km
4/4 babóca0129 válasza:
Szia! Semmi gond nincs ha nem olyan aktiv az egyik napon mint a masikon. Nalam is mai napig elofordul, hogy ludtibb pedig mar tul vagyunk a kiirt idoponton. A front miatt lehet, de ugyelj arra, hogy meg maradjon bent neked es nehogy koraszulott legyen. Ha valami nem igazan stimmel akkor hivd fel az orvosod, szulesznod vagy ha nincs menj inkabb be a korhazba es nezzenek meg. Legfeljebb hazakuldenek, hogy minden rendben es megnyugodsz. :) Boldog babavarast. 40.hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!