25+6 hetes vagyok.2 napja sokkal kevesebbet mozog a babám! Ez normális? Mennyi helye van neki odabent?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 10:51
1/3 anonim válasza:
teljesen normális, vannak napok h aktvabb a baba van h alig mocorog...:-)...szerintem senkinek sem mozog ugyanannyit monden nap:-)...kellemes babavárást..39hetes kismami
2/3 anonim válasza:
teljesen normális :) 29 hetes a kislányom és ő se mindig mozog olyan sokat, van amikor egész nap rúg 5-öt, és azzal le is tudta, van amikor meg meg sem áll órákon keresztül :) vannak lustibb és aktívabb napjaik :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek a válaszokat! Leültem 1 órára, és be is indult, na nem annyira aktívan, de azért jó volt érezni!!
2012. okt. 9. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!