Másnak is lustább ma a babája?
31+3 hetes kismami vagyok, par hete elég erősen érzem mozogni a babám és szinte egész nap. Tegnap délutántól viszont alig-alig mocorog. Jó, persze, érzem őt, de nem úgy, mint eddig. És ma egész nap nagyon kis lusta. Esetleg a front míatt lehet? Más is tapasztalja ezt?
Első baba amúgy:)
Nálunk ugyanez. Már megettem egy csokit, grizes tésztát lekvárral és alig-alig.
Eddig pedig ugrált szinte a hasam.
33+4 kismama
Hétvégén belendült,tegnap és tegnap előtt meg alig valami. Tegnap egy nagy tányér tejbegríz után megint "megmutatta magát" :-) Olyan jól esett!!
Hogy a front miatt van e,vagy csak most olyan időszakában van,hogy többet pihen,nem tudom... de hogy majdnem egész hétvégén fent volt,még éjszaka is... :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Mindenkinek!! :-)
Üdv:3 lnys,25hkm
Az én babám hétfőn nem akart mozogni, viszont ma... Ma a ti babátokkal ellentétben Duracell-Nyuszi volt. Sehogysem tudom lecsillapítani...
37+1 hkm
Ma még lustább csajok!
Kb 3kor mozdult meg először, de azóta nem igazán. Csuklott egyszer-kétszer, meg kinyomta magát párszor, de ennyi.
Nem szeretem mikor ilyen kis lusti :(
Már én is aggódom. Holnap elmegyek dokihoz.
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!