Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is lustább ma a babája?

Másnak is lustább ma a babája?

Figyelt kérdés

31+3 hetes kismami vagyok, par hete elég erősen érzem mozogni a babám és szinte egész nap. Tegnap délutántól viszont alig-alig mocorog. Jó, persze, érzem őt, de nem úgy, mint eddig. És ma egész nap nagyon kis lusta. Esetleg a front míatt lehet? Más is tapasztalja ezt?

Első baba amúgy:)

2012. okt. 24. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez. Már megettem egy csokit, grizes tésztát lekvárral és alig-alig.

Eddig pedig ugrált szinte a hasam.

33+4 kismama

2012. okt. 24. 17:42
 2/11 kittycica1987 ***** válasza:
Sziasztok! Velem is ez van. Olyan kis lustika lett 1-2 napja. De akkor nem ilyedek meg, nem vagyok egyedül :)
2012. okt. 24. 18:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok Kismamik!:) megnyugodtam picit, hogy nem vagyok egyedül. Imádom érezni, még ha kicsit fáj is, ahogyan mocorog:)) es most olyan hiányérzetem van, hogy ilyen kis lustácska. Remélem, ha elmúlik a front, akkor újra elemében lesz!:)
2012. okt. 24. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Hétvégén belendült,tegnap és tegnap előtt meg alig valami. Tegnap egy nagy tányér tejbegríz után megint "megmutatta magát" :-) Olyan jól esett!!

Hogy a front miatt van e,vagy csak most olyan időszakában van,hogy többet pihen,nem tudom... de hogy majdnem egész hétvégén fent volt,még éjszaka is... :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát Mindenkinek!! :-)

Üdv:3 lnys,25hkm

2012. okt. 24. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Az én babám hétfőn nem akart mozogni, viszont ma... Ma a ti babátokkal ellentétben Duracell-Nyuszi volt. Sehogysem tudom lecsillapítani...

37+1 hkm

2012. okt. 24. 18:53
 6/11 anonim ***** válasza:
az én babám kb.2x rugdosott ma meg, azt is csak épp hogy éreztem. Már a hajamat téptem az idegességtől. És ez már tegnap délutántol tart. Állandóan fekszem le, próbálok rá koncentrálni, de semmi...most picit megnyugodtam, hátha tényleg csak a front.
2012. okt. 24. 19:23
 7/11 kittycica1987 ***** válasza:
Ez már nem lehet véletlen. Tuti a front. Én is inkább azt érzem, hogy helyezkedik, vagy tolja magát, de nem igazán rugdos. Pláne nem erőseket
2012. okt. 24. 19:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Ma még lustább csajok!

Kb 3kor mozdult meg először, de azóta nem igazán. Csuklott egyszer-kétszer, meg kinyomta magát párszor, de ennyi.

Nem szeretem mikor ilyen kis lusti :(

2012. okt. 25. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Már én is aggódom. Holnap elmegyek dokihoz.

1. vagyok

2012. okt. 25. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
5ös vagyok újra, akinek tegnap még sokat mocorgott a babája. Na, ma az én pocaklakóm is nagyon lusta, alig mozgott. Nekem is csuklott, néha jókat belémrugott, de magához képest nem az igazi a mozgása. Szerintem inkább a frontnak tudható ez a lustaság a babáknál.
2012. okt. 25. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!