Más babája is lustább ebbe a szürke időben? 27. hetse kismama vagyok és hétfő óta nagyon ritkán érzem a babám. Minden nap érzem de pl sose volt még olyan h igazán erősett rugptt volna.
Figyelt kérdés
Mellsőfali a méhlepényem és a hasfalami is vastag szal nem csoda h nem érzem minden kicsi mocorgását.2009. jan. 31. 19:19
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ezt nem hiszem el.Nekem is alíg mozog és ez akkor lehet hogy az idő miatt van.Ha kedved van írogathatunk privibe.
Boldog Baba várárst!
38 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Nekem is mellső fali és van/volt kis fölös a pocin, de a 18. héttől én nagyon intenzíven érzem, mármint tud olyanokat rúgni, már most kis vasgyúró. Viszont a napokban nekem is passzív. Néha bejelentkezik, de amúgy nincs most az a nagy mocorgása. Eddig mindig tudtam, hogy mikor hogy fekszik. Harántba, farosan, fejvégűen....most viszont nem tudom. Szerintem is ez az idő, legalábbis azt vettem észre, hogy akkor ilyen passzív. Volt olyan, hogy már reggel fél 6-kor tudtam, hogy jobb idő lesz....és láss csodát, gyönyörű idő volt. :)
22 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
Én is alig éreztem egész héten. Már épp fel akartam hívni a védőnőt, amikor is ma nagyon beindult. Ma már sokat mozog, de ez mondjuk attól is lehet, hogy az édesapja nagyon sokat foglalkozott ma vele. Nem tudom.
4/5 anonim válasza:
Mármint abból tudtam, hogy jobb idő lesz, ahogy ő mocorgott reggel :)
5/5 anonim válasza:
Igen igen itt is ez a helyzet. Punnyadnak a babók :) van némi kézhez bújás, egy két erősebb rúgás, este lefekvésnél némi hullámzás, de napközben pihizik. :) Lehet a front miatt. 27 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!