Ez csak lustaság, vagy szóljak az orvosnak?
Általában kora délelőtt már rendesen kommandózni szokott, viszont most egy kevés reggeli mocorgáson kívül teljes csend van.
33. hét.
Ez még belefér abba, hogy ma lustább napja van, vagy rossz jel?
Vagy várjak még pár órát?
Szia !
Nekem volt olyan ,hogy egész nap meg se mozdult,felmentem a kórházba és minden rendben volt.
Az én babám nagyon lusta volt.
Egyél egy kis csokit, vagy egy kis kólát.
Nekem ez mindig bevált .
És nyugi ,szerintem minden rendben.
Ma az én lányom is csendesebb.
Próbáld meg felébreszteni, pl. olyan étellel v. itallal, amit szeret (nálunk ez a kakaó)
Az orvos azt mondta, hogy ha a szokásos mozgástrend változik, akkor szóljak. Ilyen még nem volt, hogy de. 10-ig meg se moccan.
Hosszú a köldökzsinór, van némi esély a megcsomózódásra, ezért felhívták a figyelmemet, hogy különösen figyeljek a mozgásbeli változásra (hirtelen nagy kuss, vagy vibráló mozgás).
Szerintem ne várj. Igaz én már 37 hetes vagyok, de azt mondta az orvos, ha két óra alatt nem jön össze a 10 mozgás, akkor menjek be NST-re.
Szerintem azzal nem teszel rosszat, ha felhívod az orvosod, vagy bemész az ambulanciára.
Remélhetőleg semmi baj nincs, egyszerűen csak front van, vagy valami. De ha mégis gond lenne, szerintem nem bocsátanád meg magadnak, hogy vártál, és nem mentél.
Inkább százszor feleslegesen, minthogy egyszer nem, amikor kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!