8+4 hetes vagyok, és furcsán szurkál a pocak, néha belenyílal méhszájamnál, plusz fáj a derekam. Ez normális?
Ha tudod, hívd fel az orvosod és kérj tanácsot tőle, de ha nem vérzel valószínűleg normális. Növekedés, átalakulás meg ilyenek. A magnézium jó lehet rá! Na meg próbálj meg pihenni! De biztosan jobban megnyugszol ha a dokid is meghallgatod!
Boldog babavárást!
Nekem is igy volt,neha nem is szurkalt hanem inakk egybol bele nyilalt 2 -3 masodpercre aztn elmult...a hatam es a derkem majd' leszakadt a 11.hetig aztan mekem elmut...szerintem is ezzel jar....Persze nallam az is volt a baj ,h ha kicsit fajt a hatam kepes voltam "gorbe" hattal jarni,ugyhogy meg az is tett ra...de azota megszoktam h csak egyenes hattal jarok...es nincs semmi gond.
2 hete becsipodott 1 idegszal a hatamban,a doki azt mondta h Diklofenek-kal kenhetem nyugodtan.Ha nagyon nagyon faj a hatad probald ki te is...
Gratulal a babahoz!
20 hetes pocakos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!