Normális, hogy ennyire eldeformálódik a pocak?
Figyelt kérdés
39+1 napos vagyok, már régebb óta csinálja. Sok terhes kismamát látok, de nekik olyan szép gömbölyű pocakjuk van. Az én kisfiam meg már hetek óta nem rugdal, csak nyomkod, bököd és néha érzem a hogy a kis lábát kinyomva végigsimítja a hasfalamat. Néha olyan ilyektek is hasonló?2009. jún. 26. 11:28
1/2 anonim válasza:
én mát 9 hónapja megszültem,de ugy hiányzik:) teljesen normális.nagy már a babád,nincs elég helye,nem tud forgolódni.gondolj csak bele.nekem is mindig ezt csinálta,én imádtam.mindig csikiztem a kis talpát,ö meg annál inkább nyomta ki :)elég érdekes pózokat vett fel a hasam.volt mikor szabályos kocka formája lett...Jajjj de jó rá isszagondolni.élvezd ki a terhesség minden percét.hamar eltelik az idö,és megnönek.nekem 39+5 napra született meg a már 9 hós életem,de olyan hamar eltelt az idö,pedig mintha most robogtam volna be szülni.Neked is olyan könnyü,és gyönyörü szülést kivánok,mint nekem volt.minden jót
2/2 anonim válasza:
Teljesen normális, ugyanez van sztem mindenkinél. Az én hasam néha teljesen eldeformálódott, egyik oldalon semmi, másik oldalon púp. Sokat nevettem rajta, hogy fészkelődik. És az egyik "nyúlványával" mindig egy ponton simizett, vagy jól kinyújtotta, és akkor ott hegyes volt, én meg visszacsiklandoztam vagy visszanyomtam :)) nagyon élveztem :))
Egyébként vékonyabb alkat voltam, keveset híztam, és a magzatvizem is kevesebb volt egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!