22 éves vagyok és terhes. Ti mit tennetek a helyemben? Bovebben lent.
Én azt akartam ezzel mondani,hogy aki arra vár,hogy minden meglegyen,az sem életbiztosítás!
Szerintem kevesebb pénzből is ki lehet jönni.
Van olyan a környezetemben,akik a "megvan minden" címszóra vállaltak gyereket,most tinik a gyerekek és nagy sz@rban vannak...persze ez nem törvényszerű,de nem hinném,hogy akinek kevés pénze van annak egyből mennie kéne elvetetni,mert mikor már megvan minden,az is könnyen elveszhet!
Kedves 9-es válaszoló:
pusztán annyit fűznék hozzá hogy én már évek óta dolgozom folyamatosan.A jelenlegi munkahelyemen is már több mint 5 hónapja voltam amikor eljöttem állományba veszélyeztetett terhességem miatt.Az előző munkahelyem felszámolták,31 napig voltam munkanélküli.A szülésem előtt 2 hónappal megvonják a táppénz utalást a 31 nap munkanélküli miatt.A férjem keres havi 90-et és van hitelünk is.Ismét mondom több mint 3 éve dolgozom folyamatosan.Akkor most mi van?Benéz a ló az ablakon?Ezért vetessem el a babám én is????Ma már semmi nem biztos.Mégis megoldjuk valahogy.Ez is attól függ ki milyen életszínvonalat tart fent.Én is használtam vettem babakocsit,babaágyat,örökölt de mégis szép ruhákba öltöztetem majd a gyerekem.Nagy dolog.Amíg pici nincsenek nagy igényei.Ha meg megszorulnak a babát be lehet adni bölcsibe és lehet menni dolgozni is.Mi is a szüleimnél lakunk.Nagy a ház,elférünk,ők is mi is segítünk kölcsönösen és természetesen adunk bele a rezsibe és segítünk ahol tudunk.Kompromisszumot igényel de megoldható.Különben is egy kis emberről beszélünk nem egy tárgyról.
Kedves kérdező!
Sose felejtsd el ha szeretitek egymást és biztos a kapcsolat kevés pénzből is meg lehet oldani.Ha elveteted rámehet a kapcsolatotok az egészségedről nem beszélve.Mi van ha többet nem lehet gyermeked?Ezek a kérdések felmerültek?Nem minden az agyagiak.A barátok,család segítenek.Ha látogatóba mennek és megtehetik vigyenek egy csomag pelenkát.Senki nem fog üres kézzel menni.Felesleges a sok új babaholmi mert úgyis hamar kinövi.A lakás felszabadul előbb utóbb nem?Akkor meg már a sajátba mehettek.Nagyon sok lehetőség van.Irodai munka mellett meg dolgozhatsz ameddig bírod.Akár a 8ik hónapig is.Szerintem tartsd meg.Egy baba mindig öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!