Terhességnél az ultrahang mennyit tévedhet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 14:03
1/13 anonim válasza:
kicsit konkrétabban, mire vagy kíváncsi?
2/13 anonim válasza:
Béna szonográfussal és rossz minőségű géppel sokat. Ellenkező esetben szinte semennyit.
3/13 anonim válasza:
Az elején még viszonylak sokat. Egy rossz helEn kezdett mérés( akár 1 mm el arébb) és máris 1 héttel nagyobb, vagy kisebb papíron.
4/13 A kérdező kommentje:
hát mondjuk lehet a kicsi egy hónappal idősebb?vagy annyit már tuti nem téved?
2014. márc. 24. 14:33
5/13 anonim válasza:
annyit tuti nem téved, max 1-2 hetet...de lehet az sem tévedés, csak a te babás bizonyos szakaszokban egyéni módon fejlődik, anno én a lányommal tudtam napra pontosan mikor esteem teherbe, uh-n meg mégis egy héttel kissebb volt(a mostani terhességem is igy van), de a 12. hétre meg előrébb irtak egy héttel mert már nagyobb volt...aztán a 31. héten megint kissebb volt az átlagnál, akkor 2-3 héttel kissebbnek mérték, az6tán a 39. héten 3150 g-al, 52 centivel megszületett:) nyugi bent nem marad:)
6/13 anonim válasza:
Ha a tényleges fogantatást nézed és ezt kérdezed,akkor igen,lehet kb.2-3héttel "idősebb" a terhesség.
Tehát ha azt írják rá a leletre,hogy 4hetes terhes vagy,akkor 2 hetes vagy igazából(tehát az aktus amiből fogant az 2hete volt kb és nem egy hónapja.)
Az utolsó menzesz 1.napját veszik alapul a terhesség megállapításánál-holott akkor még csak tervbe volt a babó:)
7/13 A kérdező kommentje:
A teljes sztori ugy szól, h nov.21én volt az utolsó mensim 1.napja. Decemberben már nem jött meg és 4 nappal később csináltam egy digitális tesztet ami szerint már több mint 5 hetes a terhességem és aznap a vérvétel is magasabb hcg szintet mutatott ki mint egy 3 hetes terhességnél.viszont ekkor még semmi nem látszott az UH-n. Január elején mentem vissza, akkor volt a baba 3mm. Ezért kérdezem az egy hónapot...:) Hogy lehetséges-e, vagy ez a HCG szint dolog nem mérvadó?
2014. márc. 24. 15:29
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben, most megyunk a 18.heti genetikai uhra, es a meretei mindig a dec.eleji fogantatashoz merten pontosak voltak, csak nekem fontos lenne tudnom h tutira nem foganhatott e nov. elejen, bar ezt akkot a mensi kizarja, csak a hcg zavart meg...
2014. márc. 24. 16:16
10/13 anonim válasza:
6-os vagyok.
Nyugi,tutira nem november elején fogant!
Ha így lett volna akkor mikor először mentél uh-ra már akkor látható lett volna a babó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!