Terhességnél hány hetesen van először ultrahang?
Engem 4 hét 4 naposan nézett először, bár akkor nem terhesség miatt mentem, hanem rákszűrésre, csak rákérdeztem, hogy mintha lenne valami...és volt :)
Engem utána vissza is rendelt 2 hét múlva a doki, tehát igen, csinált előbb is uh-t, mint a 12. hét.
1.-nél 9 hetesen(akkor mentem dokihoz)
2.-nál 7 hetesen
3.-nál szintén 7 hetesen
Szerintem az az általános,hogy az első alkalommal,amikor terhesség "gyanújával" megy az ember a dokihoz,csinál egy UH-ot,hogy megerősítse,vagy kizárja a terhességet.34hkm
Magyarországon élsz? Ha igen, fura, hogy előtte nem volt uh. Persze, ha nem vetted észre hamarabb a terhességet, az más. De azért kell a 12. hét előtt egy uh, hogy jó helyen van-e a magzat és van-e életjelenség.
Én 6+6 naposan voltam először dokinál (volt szívhang), majd 12 hetesen legközelebb!
Azért megnyugtató a 12. hét előtt, hogy van szívhang, én biztos megőrültem volna, ha addig nem tudom, minden rendben van-e!
Köszi a válaszokat!
Most így utólag kicsit megijedtem. Már megszületett a kislányunk, de nekem tényleg nem nézte meg a doki uh-val, hogy jó helyen van-e.:( Erre nem is tudom, miért nem gondoltam! Csak örültem, hogy kisbabánk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!