Ultrahang árthat korai terhességnél?
Sok-sok várakozás után most végre a teszt alapján sikerült teherbe esnem, inszeminációval... Az orvos azt mondta egyértelmű a teszt és szerdán már láthatom ultrahangon. Azért aggódom, mert mégcsak pontosan 5hetes leszek holnap, mikor bent akar túrkálni az orvos az ultrahanggal. Abban biztos vagyok , hogy azért itt a Meddőségiben tudják azt, hogy már látható lesz a petezsák, de nagyon aggódom, hogy baja lesz annak a pinduri élőlénynek, mikor ultrahanggal bent keresgéli majd. Hallottatok ilyen esetről? Elvetélhetek ha nem óvatos az orvos? Az a baj, hogy az elejétől utálom, és nem bízom benne, de nincs más választásom...
Köszönöm a válaszokat!
Választásod mindíg van. Menj másik dokihoz!!!
Szerintem egyébként nem vetélhetsz el ettől, legalábbis én még nem hallottam ilyenről.
Gratulálok!:)
Szia!
Olyanról már hallottam, hogy valaki a nőgyógyászati vizsgálat következtében elvetélt, de olyanról, hogy az ultrahang következtében, még nem.
Ott nem nyomkod, csak hozzáér.
Szerintem nem kell félned.
26 hetes kismami
Szia!
A 3. válaszoló vagyok.
Természetesen a hüvelyi ultrahangra gondoltam.
Nem árt neki! De az állandó idegeskedésed, és aggódásod IGEN!
Próbálj meg megnyugodni.
Mi is szerettük volna a babát. Az első időszakban gyakran jártunk UH-ra, de nem voltam ideges, mert tudtam, hogy ez egyáltalán nem árt neki.
Most léptem a 26. hétbe, és nincs semmi baj.
NYugodj meg, mert az árt neki! A doki tudja mit miért tesz.
Boldog babavárást!
Szerintem megnyugodhatsz, nekem is 5 hetesen nézte a doki, természetesen hüvelyi uh-al, és a babának nem ártott meg, szépen növekszik.
A uh készüléket csak a hüvelybe vezetik, a baba pedig a méhben van, tehát szerintem ilyen szempontból mindegy, hogy hasi vagy hüvelyi a vizsgálat.
Sok sikert a babához!
Azért arra számíts, hogy 5 hetesen a baba még nem látszik esetleg, csak a petezsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!