Teljesen kivagyok, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Pár napja köhögök, és fáj a torkom. Tea homeós bogyó nem igazán segít. Most már a fülem is elkezdett fájni. Hogyan kúrálhatnám magamat, míg hétfőn eljutok az orvoshoz? Árthat ez a babának? 15 hkm2014. márc. 23. 02:57
1/9 anonim válasza:
Citromos mézes forró tea, fokhagymás pirítos kenyér tisztitja a torkot, savanyúkáposzta, sok sok gyümölcs...
2/9 anonim válasza:
Ha nincs lázad, akkor nyugi! Nagyon szadi, terhességem alatt nekem is többször volt ilyen, semmi házi praktika nem segített. Néha azt hittem, "kiszakad a gyerek" a nagy köhögéstől. Házipraktikák közül talán a vöröshagyma tea és a fokhagyma evés vált be leginkább.
3/9 anonim válasza:
Állítólag torokfájásra a sósvizes öblögetés használ.
4/9 A kérdező kommentje:
Lázam nincsen szerencsére. Sajnos tuti hogy ráment a fülemre, nagyon fájnak. :-( remélem tényleg nem lesz baj.
2014. márc. 23. 07:00
5/9 anonim válasza:
Rágcsálj el egy fokhagymát, illetve nem akarok reklámozni, de nekem a fújós verziójú (nem a szopogatós!) Tantum verde mindig megváltás. Előre szólok, nem tudom használhatják-e kismamák.
Lidokain van benne, és szinte teljesen érzésteleníti a torkom.
Azt figyeltem meg, hogy az üveges jobb, mint a műanyag flakonos verzió, pedig elméletileg ugyanaz.
A betegtájékoztató szerint alkalmazhatják kismamák, de azért orvostól kérdezd, nem akarok valami rossz okozója lenni.
6/9 anonim válasza:
Ha nincs lázad nem lesz a babának semmi baja. Paramax Rapidot vehetsz be ha nagyon fáj valamid. Fokhagyma mézzel, szerintem a legjobb gyógyszer mindenre! Sok sok folyadék, tea.
7/9 anonim válasza:
Ugyaebben vagyok, C-vitamin, tea. Nekem a cukrosság miatt a cukortartalmú dolgok ki is esnek (karamell, méz, cukorkák).
A füleddel szerintem menj el fül-orr-gégészhez, a többinél pedig az idő segít majd. Mivel vírusfertőzés, terhesség nélkül se sokat tudnál tenni.
8/9 anonim válasza:
Ha esetleg van otthon kövirózsád annak a leve is nagyon jó fül gyulladásra!
9/9 anonim válasza:
Szia! Torokfajasra én a Stodalt ajanlom! :)) nekem az valt be! Mielott ezt hasznaltam volna probaltam homeogene9-et, sos vizes oblogetest (attol picit jobb volt), tantum verde-t, teaztam de alig akart mulni.. kb 2 hetig szenvedtem igy, aztan ez a szirup 3 nap alatt rendbehozott kb :) fulre pedig meleg so, beleteszel egy zokniba v vmi anyagba hát kb fel bögre v kicsit több sot és azt megmikrozod :D aztán rateszed ugy a füledre :) jobbulast kivanok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!