Tudnátok nekem segíteni, mert teljesen kivagyok?
Figyelt kérdés
Van egy 4 és egy 2 éves kislányom, illetve 5 hetes kismama vagyok és iszonyatosan be vagyok feszülve, stresszes vagyok nagyon. Ha nem pakol össze a nagyobbik totál kiakadok, vagy attól, ha nem eszik, főleg ebédet,ugyanis az oviban mindent megeszik, itthon válogat nagyon, és ha eltolja a tányérját, h nem eszik többet, a kicsi utánozza és egész nap hiába bajlódok a főzéssel, mindig rámegy az egész délelőttöm....illetve a nagyobbik kiabál a kicsivel, a kicsi állatira hisztis, nemalvós,kicsi kora óta nagyon undok,én meg totál kivagyok idegileg, az utóbbi 2 hónapban kiabálok is velük, pedig rám nem jellemző. Adnátok tanácsokat, mert én szeretném a harmónikus családi együttlétet, de hogyan? Ja, és amióta tudom, h kismama vagyok letettem a cigit is....biztosan ez is rásegít...tudom velem van a baj...:-(2013. szept. 24. 15:16
1/7 anonim válasza:
Ne ostorozd magad, mert attól nem elsz jobb. Nem tudom, hog yálltok anyagilag, de nem lehet megoldás, hogy ha nem is mindennap, de heti 3 alkalommal rendeljétek az ebédet? Így megmaradna a délelöttöd, te is tudnál valamennyit pihenni és foglalkozni a gyerekekkel.
Azt, hogy a naggyal mit csinálj, hogy egyen nincs jó ötletem. Ileltve amit én csináltam mikor egy 4 és egy 2 éves kislányra babysitterkedtem. Kitaláltuk, hogy én tetem a nagyot, ő a kicsit és a kicsi pedig engem. Bár gondolom ezt csak egyszer-egyszer lehet.
2/7 anonim válasza:
magnézium
citromfűtea
idegnyugtatóak
3/7 anonim válasza:
Pihenés és kikapcsolódás a gyereknevelésből. Ne csak ez legyen az életed, foglalkozz mással is, olvass, vagy járj el valami terhesen is végezhető testedzésre, vagy barátnőd ha van menjetek el valahova, vagy ha meg tudjátok oldani a gyerekek felügyeletét, pároddal is elmehettek kettesben. A lényeg, hogy ne csak a gyerekekről szóljon az életed, mert bármennyire is szereti az ember a gyerekeit, de ha mindig csak ők, abba bele lehet csavarodni. Néha mindenkinek kell egy kis levegő.
4/7 anonim válasza:
2 ördög mellé minek kellett a harmadik?
5/7 anonim válasza:
Szia. Nem tudom miért buksz ki ennyire, én 5 lányt nevelek...semmi bajom velük...tudom hogy gyerekek, tudom hogy koszolnak, válogatnak, hisztiznek, de tudom kezelni őket...tudom ajánlani a sedatif pc homeopatias szert...nagyon jó feszültség oldó, ls nyugató hatása van....próbáld meg....meg azt is hogy picit lazábban veszed a dolgokat!!!
6/7 anonim válasza:
A bunko valaszolat hagyd figyelmen kivul. Megertelek es aterzem a gondodat, nekem 6 es 4 evesek es 29 hetes vagyok. Sok minden nalunk is igy van, ahogy irtad, neken is voltak ilyen aggodalmaim. Nekem szeptemberben, amikor elkezdtek az uj ovit, latvanyosan jobb lett. Lehet, hogy az ovinak semmi koze ehhez, de en mar nem konyorgom a vacsiranal. Amig eszunk elottuk az etel, ha nem esznek es vegzunk a ferjemmel, en bizony leszedem es ehesen fekszenek le. Ezt eddig 2x kellett megtennem. A vetkozesnel is 3x szolok, aki jon, azt furdetem, aki nem az furdik ahogy tud es lemarad az esti meserol. Ezt egyedul a nagy merte 1x kiprobalni :) en 2-3 naponta fozok, de nekem mondketto ovis mar. Probald ki te is a 2 naponta fozest legalabb a levesre.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat :-) bocsánat utolsó 2 válaszoló,a telefonomon rossz gombot nyomtam...hasznos valaszokat adtok!!!! Elnezest!!! Szóval,megpróbálok kikapcsolódni,meg egy kis sedatif pct szedni,hátha...:-) Amúgy azóta nem volt bajom...még....:-) 5 gyermekes édesanya,le a kalapoal!!! Te hogyan kezeled a hisztiket???
2013. szept. 25. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!