Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt így valaki? Terhes...

Volt így valaki? Terhes lettem, úgy hogy mikor elmúlt a mensim rá 1-2 napjára szeretkeztünk, utána 1x sem. Akkor nem is lehetett peteérésem, de úgy látszik még is! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
November 5 dik én menstruáltam utoljára.És + lett a test,és minden tünet meg van,hogy terhes vagyok.Van már egy 15 hós fiam,és most megint terhes vagyok,és szégyent érzek.Védekeztünk gumival is.
2009. dec. 16. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.

Elhiszem, hogy össze vagy zavarodva. Én is így érzek. Nagyon félek, hogy nem fogok elbírni 2 gyerekkel, félek a terhességtől...nem lesz egyszerű, de biztos megoldjuk:)

Örülök, hogy megtartjátok. Sok boldogságot.

2009. dec. 17. 09:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van ketto es most varom a 3.ikat ami ugy megfogant hogy almodni sem mertuk volna,nem is tudom hogy hogyan tortenhetett.Eloszor en is elkezdtem szegyenkezni magamban hogy mit fognak mondani ,3 gyerek minek nem vagy normalis meg hasonlo az emberek hozzaszolasa de nem erdekel senki velemenye,minden csoda 3 napig tart.A ket fiamat is imadom 5es 2 evesek ot is ugyan ugy szeretni fogom csak egy kicsit tobb lesz a gondom 3mal.Te is orulj neki.
2009. dec. 17. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én a negyediket várom (mindegyik tervezett volt), és sosem lett több a korkülönbség 2 évnél! Ez azt jelenti, hogy kicsit több, mint 5 év alatt 4 gyerek. És egyáltalán nem szégyenkezem miatta, sőt, nagyon büszke vagyok rájuk! Nincs ennél szebb dolog! És a gyerekednek is a kistesó a legnagyobb ajándék, amit adhatsz! Sok sikert!
2009. dec. 17. 19:00
 14/16 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM!!

Olyan kedvesek vagytok,és annyit segít a biztató szó!!

Félek én is nagyon,hogy úgy-e most nem is szabadna emelgetni,és az én fiam 9 kg,ki az ágyból,be az ágyba,állandóan az ölembe kéredzkedik,és várja vegyem fel.Még bírom de nagyhasal nem tudom mi lesz..

Nem semmi kismamik 3dik 4dik baba nemfogtok unatkozni az éltbe az biztos:))De szerintem mi sem akik 2 gyereket vállaltuk.Bár mi csak 1 akartunk,de úgy látszik eldöntötte a sors..

Minden kismaminak kívánok egészséges picurkákat!És gratulálok a picurokhoz!!

2009. dec. 17. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi is csak 1et akartunk aztan 2 hogy legyen tasoja es a 3ik csak jott
2009. dec. 18. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Én sem a hivatalos peteérés időszaka alatt lettem terhes, hanem előtte. Nem értettem hogyan, a dokim felvilágosított, hogy ez nem azon múlik legfőbbképpen, hanem azon, hogy mennyire vagy ráhangolódva a párodra, a sexre, mennyire élvezed és egyéb "finomságok". Ezektől akármior lehet peteérésed, és teherbe eshetsz.
2009. dec. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!