Volt így valaki? Terhes lettem, úgy hogy mikor elmúlt a
mensim rá 1-2 napjára szeretkeztünk, utána 1x sem. Akkor
nem is lehetett peteérésem, de úgy látszik még is! Hogy
lehet ez?
Ha védekeztetek gumival hogy lettél terhes? Vagy csak a végén huztátok fel?
2009. dec. 16. 15:21
Valószínűleg korábban estél teherbe, mint gondolod. Ha gumival is védekeztetek, akkor nem tudom... furcsa. De még lehet, hogy nem is állt be rendesen a ciklusod, és össze-vissza van peteérésed. :) Miért érzel szégyent? Gondolom a pároddal voltál, már gyerkőcötök is van, akkor miért kéne szégyenkezned?
2009. dec. 16. 15:22
3/16 A kérdező kommentje:
Nem!Rendesen védekeztünk,úgy ahogy kell,és itt a kicsi a hasamba...
Ugyan miért érzel szégyent?
Elméletileg a ciklusod bármely napján szexszelsz teherbe eshetsz. Igaz, a menses előtti és utáni pár napban nagyon kicsi a valószínűsége, de nem nulla. Ha óvszert is használtatok, akkor vagy azzal volt valami gixer, vagy kikerültek belőle a kiskatonák és utána jutott be. Nagyon nagyonnagyon nagyon kicsi volt az esély erre, de nem lehetetlen. Beszéld meg a pároddal, lehet, hogy ő még örülne is, sőt rábeszél majd, hogy kell kistesó a babátoknak.
2009. dec. 16. 15:23
Jaj én ezen az oldalon elég abszurd dolgokat olvasok..
Voltál már orvosnál? Nem lehet hogy még az azelőtti ciklusodban estél teherbe? A peteérést még csak csak eltudom képzelni,na de h az óvszerrel nem történt semmi és igy..fizikailak képtelenség
2009. dec. 16. 15:26
6/16 A kérdező kommentje:
Persze a férjemtől van:)Csak furcsán fognak nézni az emberek,ilyen hamar jön a kistesó.Azon is gondolkozom meg tartsam-e,mivel autoimunbeteg vagyok.Bár a kisfiam makk egészséges.Szerintetek,hogy cselekedjek?
7/16 A kérdező kommentje:
Voltam terhes már,és tudom mivel jár!Mit kell éreznem!Sajnos mi sem így terveztük,és igen is vigyáztuk,és még is terhes vagyok.November 5 dikén volt meg utoljára,úgy-e bár akkor még nem lehettem babás,most meg elmaradt..és tüneteim voltak,és után teszteltem pozitívat,sokkolt amint meg láttam a 2 csíkot.A doki januárba tud fogadni csak:(
Szia!
Én ugyanígy jártam! Mi is védekeztünk még is "becsúszott" a baba:) Nekem 14 hónapos a nagyfiam. Először nagyon megijedtem, még most sem tértem észhez, de ez van. Mindenképp megtartjuk, nem tudnám elvetetni.
2009. dec. 16. 15:50
Miért nem örülsz? 2 év lesz a két gyermek között, ez miért baj? Van ismerősöm és itt is sokszor olvasom, hogy már fél éves baba mellett próbálkoznak a következő babával vagy már terhesek. Tudod mit nem adnék, ha megint várandós lehetnék? Pedig nem állunk jól, de nagyon imádom a babámat és nagyon jó lenne neki egy kistestvér. Kérlek, örülj!!!!
2009. dec. 16. 16:11
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hum mi se állunk valami fényesen.de minden babaholmi meg van,és semmit nem kell vennünk.Így marad ez a kis hamis picurka a hasamban.Mindig azon gondolkozom hányan örülnének egy újabb babának,és hány párnak nem sikerül.Köszönöm,hogy biztattatok,és igen is örülök.És drukkolok az utolsó hozzá szólónak,hogy hamarosan bebabásodjon!!:)Csak kicsit össze zavarodtam..
Kapcsolódó kérdések: