Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy elég ciki kérdés?

Egy elég ciki kérdés?

Figyelt kérdés
Az van,hogy én mindig olyan kellemetlenül érzem magam,mikor az orvos vizsgál,mert nekem a nagyajkaim sokkal kissebek,mint a kisajkak,és így csúnyán kilóg,és szerintem ez nem normális.Nem tudom mennyire gyakori dolog ez,mert még senkivel nem beszéltem erről.A férjemet hál istennek nem zavarja,de neki sincs ezzel kapcs. tapasztalata,mert én vok neki az első,és nekem is ő volt.Most terhes vok.,és sokat járok orvoshoz,meg a szülés is olyan ciki lesz.Arra lennék kiváncsi,hogy más is van így?
2009. dec. 16. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt biztos ha szulni fogsz nem azon fogsz gondolkodni hogy mi tetszik a dokinak es mi nem.
2009. dec. 16. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
pl én is és nem zavar
2009. dec. 16. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, az orvos már annyit látott és annyifélét, hogy az a csoda, ha még feláll neki, amikor meglátja a feleségéét. :-)

Nyugi, őt a legkevésbé sem érdekli és zavarja, hogy milyen külső nemi szerveid vannak. Az elég neki, ha tiszta vagy, és ennyi. Szüléskor sem fogja senki azt nézni, hogy neked milyen van, mindenki a babára koncentrál, vagy rosszabb esetben saját magára.

2009. dec. 16. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha ez vígasztal,nekem is nagyobbak.De mostanában ilyesmivel nem foglalkozok,szerintem te is fogadd el így magad.Ahány ember annyi féle,de az orvost tuti nem érdekli!
2009. dec. 16. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Az enyém is ilyen, világ életemben nagyon zavart. A párom persze elfogadja. A dokim soha nem szólt be ezért, már szültem is, sokan vizsgáltak.....még csak ferde szemmel sem néztek rám. Én a fájdalommal foglalkoztam, ők meg amivel éppen kellett. Ma már tudom, hogy ez olyan, mintha valakinek nagy lenne az orra...nem vagyunk egyformák :-)

Ja, a vágás és varrás után kicsivel szebb a helyzet! A dokim kicsit átszabta a dolgokat :-) Most várom a második babámat ! :-)

2009. dec. 16. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj. Gondolj csak arra, hogy a férfiaknak is különböző. Van akinek görbe, vagy pirinyó, vagy kifejezetten ronda. Ez ellen nem lehet tenni, el kell fogadni. Hidd el sokkal de sokkal rondábbak is vannak, mint a tiéd.
2009. dec. 16. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Képzeld el, nálunk ez családi "vonás", van három húgom és mindegyikőnknek ilyen, kivéve anyukánkét, és amikor meglátott engem nagyobb koromban, kérdezte, hogy mit csináltam vele:) Gondolom, a Te problémád is az, hogy a nagyajkaknak kellene befedni a kisajkakat, és nálunk a kisajkakat lehet "ráhajtogatni":) Ja, és a legjobb az, hogy nekem mindig két számmal nagyobb tangát kell vennem, hogy alul beleférjek:) A párom kifejezetten szereti, így én is inkább kuriózumnak tekintem, köszönhetően neki:)

2009. dec. 16. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:

szerintem van olyan is pasiban, aki kifejezetten ezt szereti. ez tényleg olyasmi mint az orr: van görbe, egyenes, pisze, turcsi. ki, mire bukik.

ne akard megváltoztatni magad, ezt adta a természet

2009. dec. 17. 09:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,azért megnyugtató,hogy másnak is ilyen nem csak nekem.Minden jót mindenkinek.
2009. dec. 17. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!