Egy elég ciki kérdés?
Hidd el, az orvos már annyit látott és annyifélét, hogy az a csoda, ha még feláll neki, amikor meglátja a feleségéét. :-)
Nyugi, őt a legkevésbé sem érdekli és zavarja, hogy milyen külső nemi szerveid vannak. Az elég neki, ha tiszta vagy, és ennyi. Szüléskor sem fogja senki azt nézni, hogy neked milyen van, mindenki a babára koncentrál, vagy rosszabb esetben saját magára.
Az enyém is ilyen, világ életemben nagyon zavart. A párom persze elfogadja. A dokim soha nem szólt be ezért, már szültem is, sokan vizsgáltak.....még csak ferde szemmel sem néztek rám. Én a fájdalommal foglalkoztam, ők meg amivel éppen kellett. Ma már tudom, hogy ez olyan, mintha valakinek nagy lenne az orra...nem vagyunk egyformák :-)
Ja, a vágás és varrás után kicsivel szebb a helyzet! A dokim kicsit átszabta a dolgokat :-) Most várom a második babámat ! :-)
Szia Kedves Kérdező!
Képzeld el, nálunk ez családi "vonás", van három húgom és mindegyikőnknek ilyen, kivéve anyukánkét, és amikor meglátott engem nagyobb koromban, kérdezte, hogy mit csináltam vele:) Gondolom, a Te problémád is az, hogy a nagyajkaknak kellene befedni a kisajkakat, és nálunk a kisajkakat lehet "ráhajtogatni":) Ja, és a legjobb az, hogy nekem mindig két számmal nagyobb tangát kell vennem, hogy alul beleférjek:) A párom kifejezetten szereti, így én is inkább kuriózumnak tekintem, köszönhetően neki:)
szerintem van olyan is pasiban, aki kifejezetten ezt szereti. ez tényleg olyasmi mint az orr: van görbe, egyenes, pisze, turcsi. ki, mire bukik.
ne akard megváltoztatni magad, ezt adta a természet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!