Jártatok esetleg már így? Elég ciki a kérdés!
Én is veszélyeztetett terhes vagyok és az első babám nekem is elment. Eleinte nekem is volt ilyen álmom...emberek vagyunk és vannak igényeink.
Nekem eleinte azt mondták, hogy 14. hétig nincs szex...a 15.-ben óvatosan duhajkodtunk apjukkal és este már a kórházban voltam, mert véreztem. Babának kutya baja nem volt. Akkor láttuk először a kis aktív csápolós Vakarcsot. Na ezek után totál eltiltottak a szextől. 26. hétben vagyok. Pocak az nagy -legalábbis nekem...- de simán magamra rántanám az Uramat...de nem lehet.
Semmi gond nem lesz.
Én túl vagyok már sok álombeli szeretkezésen és beteljesedésen azóta....
De jó nem csak én vagyok így:)
Néha még magam előtt is "szégyenlem". a férjem külföldön van,meg tiltás is van. Szóval duplán nélkülözök:(, de az álmaim néha "kárpótolnak".
Azt hittem csak én vagyok ilyen "csodabogár". De örülök hogy csak a hormonok teszik! :) Erről semelyik szakkönyvben nincs szó!
Boldog babavárást Nektek!
Nekem is sokszor volt, volt hogy többször is egy héten.:)
nem lett semmi bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!