Kényes ciki kérdés. Fiús anyukák válaszolnátok?
Szerintem nem ciki kérdés, nyilván minden édesanya aggódik a gyerekéért, ez természetes.
A kisfiam egy éves, neki ráhajlik a zacsira a kukija.
De láttam már olyan 3 éves gyereket is, akinek szinte nem is látszott a pénisze, olyan rövid volt.
Ez alkati sajátosság, szerintem semmi gond nem lesz belőle. Nőknél is van, akinek nagyobb a melle, van, akinek kisebb, és attól még mindkét variáció egészséges.
Ne aggódj, nőni fog neki, a kisfiamnak is arányaiban sokkal kisebb volt a születésekor, mint most.
Egyébként elmondhatod az aggodalmadat a védőnőnek, az a feladata, hogy tájékoztasson, és biztos vagyok benne, hogy megnyugtató válasszal fog szolgálni!
Húú.Ez érdekes.
Nálunk a kukac rálóg a zacsira,és Én még olyat nem láttam,hogy Ne lógna rá.Baj nem hiszem hogy lenne.
Egyáltalán nemi tudod zacsira tenni?
Köszi Aranyosak vagytok!:)
Ha pisre ágaskodik akkor ok szerintem, csak amikor nem akkor huzza be nagyon.:)
Remélem késöbbiekben ez változik ahogy nő.
Szia!
Az én kisfiam meg nagy dologgal van megáldva...:-)
Nem hinném,hogy baj lenne nálatok.Ha egyébként "működik" (pisinél,feláll),akkor nincs baj.
Akkor sajna lehet, hogy mértebeli problémája van szegénynek (csak azért szegény, mert előre sajnálom, nehogy komplexusa legyen emiatt).
Nekem ikrek, az egyiknek normál (neki is rálóg), a másiknak extra méretű, szóval én előre irigykedem arra a csajra :-)) Szoktam vele cukkolni (még nem érti persze, 8 hónapos). A normál méretű jóképű lesz nagyon, az extra pedig nem annyira, úgyhogy itt is igaz lezs, hogy aki meglátja benne a jót, az jól fog járni :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!