Mivel árthatok a babának?
Annyi ellentmondást lehet olvasni, szeretnék egy kis megerősítést kérni abban, hogy például ha valaki várandósan a bal oldalán alszik, vagy háttal, az valóban árthat a babának?
Egyes ételek/italok (teák) fogyasztása, rendszeres mozgás stb.
Megköszönném, ha lenne egy felsorolás azokról, amik árthatnak a kicsinek, hogy a jövőben kerüljem.
hát én csak ámulok ezeken az alvási poziciókon, nekem soha nem mondta a dokim egyik gyereknél sem, hogy hogyan ne aludjak, ahogy kényelmes volt, úgy aludtam, mégis mind a két gyerek makk egészséges :) de persze nem akarlak most ezzel leszólni, természetesen a saját döntésed, melyik tanácsot fogadod meg :)
ételeknél legfőképpen amit nekem anno kiemeltek, hogy vigyázni kell a tojással (pl kaszinó tojás, hogy tuti csak frisset), a nyers húsokkal (pl tatár beafsteak), a kagyló és társaival, illetve az erjesztett dolgokkal (penészes sajt pl), ja meg a csípős, nagyon fűszeres dolkolat érdemes kerülni. pl vörös bort lehet inni kb egy decit :)) teából olyat nem szabad, ami hashajtó, vérbőségfokozó hatású. Ha lázas vagy, vagy nagyon fáj a fejed, akkor Panadolt szabad bevenni. szénsvast innivalókat érdemes kerülni.
boldog babavárást :)
Engem nagy reszt csak hàton enged aludni...mondhatjàk az orvosok hogy oldalt kellen ha õ kitapossa az oldalam akàr jobbra akàr balra fekszem....
Kaja ügyben a sajàt szervezetemre hallgatok amit megkívànok megeszem....próbàlok só szegènyen ès fehèrjedúsan ètkezni de magas vèrnyomàsos ès vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!