Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23hkm vagyok mar napok ota...

23hkm vagyok mar napok ota nagyon faj a torkom. Mit tegyek? Ha nem veszek ra semmi gyogyszert árthatok vele a babának?

Figyelt kérdés
Ettem mar mézet,de sajnos nem használ nekem :-(
2013. ápr. 5. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

A babának nem ártasz azzal, ha nem veszel rá gyógyszert, viszont fennáll a lehetősége, hogy nem tudod magadnak kikúrálni, és hetekig elhúzódik. Egyél pirítós kenyeret, sok meleg mézes teát igyál, a méz is jó. És tekerd be a torkod, melegbe legyen, alváshoz is maradhat. És galgalizálhatsz sós vizzel is.

egy szintén 23 hetes kismama

2013. ápr. 5. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont így jártam pár napja , mint Te!

Én sok mézes tea friss citrommal, a tea mellé citrom. Vagy 2 karika amit megeszel.

És a legfontosabb egy nap egész napos szieszta:)!

Nem voltam lázas sem semmi. De most kicsit köhôgök ami zavar...

15hkm

2013. ápr. 5. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a tantum verde segített, és a védőnő is azt mondta hogy azt lehet! Jobbulást!
2013. ápr. 5. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én nem szeretem a teát, de jártam így, ahogy te, és én mézbe szeleteltem a citromot, azt ettem.

Meg persze szedtem C-vitamint, pirítós, esetleg fokhagymás pirítós. De ha ezek nem hatnak, akkor doki tud neked felírni olyan gyógyszert, amit lehet terhesen szedni.

Vagy vannak homeós bogyók is esetleg...

2013. ápr. 5. 19:17
 5/5 Timcsikusz ***** válasza:

Szija

Nekem 3 napja nincs hangom de szó szerint hangszál gyulladásom van csak suttogok.

És köhögök is sajnos.

Bementem a patikába ott azt mondták nem tudnak ajánlani semmit mert mindegyikre rá van írva hogy terhesség alatt nem ajánlott.

Én is mézet eszek és ennyi.

Esetleg valami gyógynövényes dolgot kellene kipróbálni.

15hkm

2013. ápr. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!