Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatok a babának ha eddig...

Árthatok a babának ha eddig nem ültem bele a kádba és most megtenném?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az, hogy mivel idáig a terhességem alatt zuhanyoztam mivel nekünk nincsen kádunk és holnap mennénk haza, hogy árthatok e a babámnak ha beleülnék egy kicsit lazítani?

Persze nem forró vízre gondoltam. A másik ti természetes tóba ha olyan idő lenne a nyaralásotok alatt belemennétek e, hogy egyet ússzatok? Ezt sem tettem egész terhesség alatt.

2013. jún. 14. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Összes terhességem alatt kádban fürödtem. Sőt kádban vajúdtam, egyszer kis híján szültem is.

Egyikkel Dunában fürödtem. 3 egészséges gyerekem született.

2013. jún. 14. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Én kizárólag itthon fürödtem meg, mivel én takarítom a kádat.. tudom, mi vár rám :D de máshol, ill. nyilvános fürdőkben, tavakban nem fürödtem, a Balcsiba is csak addig mentem, h ne érje a bugyimat a víz. Nem ajánlják az orvosok a fürdést, mert könnyen elkaphatod a fertőzéseket. Ha lehetőségem lett volna, a tengerben megfürödtem volna... :)
2013. jún. 14. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a terhességem előtt zuhiztam, most rengeteget fürdök, meleg vizben nem tűzforróban....a lényeg mindig meglazítja a derekam, így nagyon szeretem! :)
2013. jún. 14. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha azt kívánod, miért ne? Csak ne legyen túl forró a víz! Nem ártasz vele a babának, hacsak a méhszájad nincs nyitva.

Én pl az első gyerekkel a hasamban voltam a nászutunkon, wellnessezni mentünk, minden nap több órákat áztattuk a fenekünk a meleg vízben, 33 fok körül volt, nagyon jól esett. Akkor voltam 5 hónapos terhes. Most már csak azért nem fekszem be a kádba, mert nem férek bele. :))

2013. jún. 14. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Fürödni kádban...nyugodtan. De nem forró vízben. Élvezd ki, mert utána, ha nincs egy segítőd, évekig nem lesz erre a 15-20percre lehetőséged. Ha nem vagy előre haladott terhes, és zárt a méhszájad nyugodtan úszhatsz a természetes vizekben.A baba is szeretni fogja.A lebegést is, meghogy mami jól érzi magát.
2013. jún. 14. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
persze nyugodtan belefeküdhetsz
2013. jún. 14. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Én biztos nem mernék beülni,meleg vízbe sem.

Attól is függ hány heteses vagy.

Talán 28.héttől,ha nagyon vágynék rá.

A melegvíz izomlazító hatású,beindithatja a szülést.

Lehet pont megúsznád,de minek kockáztatani.

2013. jún. 14. 16:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. 32 hetes leszek holnap.
2013. jún. 14. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fürödhetsz. Rám a 24-26. hét környékén jött rám a fürödhetnék, azóta is vígan pancsolok kéthetente, nem lett semmi bajom. :)
2013. jún. 14. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!