Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetes uht csak akkor csinálj...

18hetes uht csak akkor csinálják meg ha megvan már az afp eredmény?

Figyelt kérdés
Én holnap megyek megérdeklődni kész e már az afp,2 hete vették le.Viszont az ünnepek miatt meg kéne csináltatnoma 18 hetes uht,ha nem lesz még afp attól függtelen megcsinálják?
2009. dec. 15. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a magzatdiagnoszikai központba megyünk, ott 4d-s uh van, ott nem kérik. Ha sima uh-ra mennénk, akkor kérnék.
2009. dec. 15. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk csak akkor végzik el a szűrést, ha viszed az afp eredményt is. Nem kell kapkodni az uh-val, nincs napra pontos időhöz kötve, én majdnem 20 hetes voltam, mikor megcsinálták, a doki szerint nem késtünk el vele.
2009. dec. 15. 17:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak viszont nekem menni kell a genetikára a korom miatt, és állitólag csak csütörtökön rendelnek,viszont ha ez a hét nem fér bele,akkor se a jövőhét,se az utánnavaló kiesik,mivel ünnep lesz.Emiatt lenne jó ha holnap meglenne az afpm.
2009. dec. 15. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
A 18 hetes uh-ot nem mindig a 18. héten csinálják. Nekem például a 20. héten volt. Addigra lett meg az afp eredménye. Csak akkor csinálják meg, ha azt is viszed, mert a kettőt együtt lehet csak értékelni.
2009. dec. 15. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk csak AFP eredménnyel csinálják meg az UH-t.
2009. dec. 15. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt Szegeden nekem a 16.héten kellett menni AFP vizsgálatra,és 20.hetesen megyek a kötelező UH-ra a klinikára!!

Olyan furi hogy mindenfele máshogy van!

19h

2009. dec. 15. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
20:06 voltam...igen,vinni kell az UH-ra a vérvizsválat eredményét!!!!!!!
2009. dec. 15. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem,itt Győrben nem kell vinni az UHra az AFP eredményét.majd csak az UH-s és az AFP-s lelettel együtt a nődokihoz.

pl nekem 8án vették le a vért(16+1h),ami ugye kb két hét mire megvan,és UHra pont szilveszter (19+3h)napján megyek.vizsgálatom viszont csak jan.7én lesz(20+3h).

2009. dec. 15. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,holnap majd kiderül hogy lesz,most ezek az ünnepek bekavartak kicsit.
2009. dec. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!